Sivuston käyttötapa: Mobiili

Swiss Education Group, SEG


Swiss Education Group

Swiss Education Group -verkostoon kuuluu Sveitsin johtavia hotelli- ja ravintola-alan kouluja. Opetus perustuu aitoon sveitsiläiseen hotelli- ja ravintola-alan asiantuntemukseen ja antaa urallesi lentävän lähdön!

Ensimmäisen koulun perustamisesta lähtien vuonna 1982, SEG on kasvanut maailman johtavaksi hotelli- ja ravintola-alan verkostoksi. SEG:n huomattava menestys on asettanut uudet standardit alalle ja antaa inspiraatiota valmistuneille. SEG:n jäsenkoulut ovat 100 % sveitsiläisessä omistuksessa, mikä takaa opiskelijoille laadukkaan, maailmalla tunnetun sveitsiläisen opetustyylin. Ryhmään kuuluvat viisi koulua jakautuvat seitsemään upeaan kampukseen, jotka sijaitsevat Sveitsin ranskan- ja saksankielisillä alueilla. Joka vuosi koulussa aloittaa yli 5000 opiskelijaa yli 80 eri kansallisuudesta, mikä tarjoaa opiskelijoille monikulttuurisen opiskelu- ja elinympäristön.

Kaikki Swiss Education Group -verkoston koulut kuuluvat Kelan opintotuen piiriin.

Maailman parasta hotelli- ja ravintola-alan opetusta

Opiskelijat hyötyvät alla olevasta kuudesta edusta, jotka tekevät ryhmään kuuluvista kouluista parhaan mahdollisen valinnan opiskelijoille, jotka haluavat uran hotelli- ja ravintola-alalla:

1. Koulutus, joka perustuu sveitsiläisen vieraanvaraisuuden perinteisiin

Kaikki Swiss Education Groupin koulut sijaitsevat Sveitsissä. Sveitsi on tunnettu vieraanvaraisuuden syntymäpaikkana ja koulutukset perustuvat sveitsiläisiin perinteisiin. Swiss Education Groupista valmistuneet opiskelijat ovat kysyttyjä työntekijöitä ympäri maailmaa.

2. Ura- ja verkostoitumismahdollisuudet

Kaksi kertaa vuodessa järjestettävä International Recruitment Forum tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden alan parhaisiin työpaikkoihin. Tapahtumaan saapuu työnantajia yli 60 maasta ympäri maailmaa rekrytoimaan opiskelijoita kaikista SEG:n kouluista. Lisäksi kampuksella oleva Career Services -tiimi auttaa opiskelijoita saamaan etumatkaa urallaan.

3. Laadukkaita akateemisia koulutuksia

Kaikki koulut noudattavat tiukkoja akateemisia laatustandardeja, joita odotetaan kaikilta sveitsiläisiltä oppilaitoksilta. Läheiset suhteet johtaviin vieraanvaraisuusalan yrityksiin takaavat, että koulutukset vastaavat alan vaatimuksia. Yhteistyö muiden yliopistojen kanssa mahdollistaa opiskelijoille englantilaisen tai amerikkalaisen pätevyyden sveitsiläisen pätevyyden lisäksi.

4. Inspiroiva oppimisympäristö

Jokainen oppilaitos sijaitsee entisessä hotellissa, joka on uudistettu tarjoamaan Sveitsin parhaat mahdolliset tilat hotellijohtamisen opinnoille ja kulinaarisille opinnoille. Koulut sijaitsevat alppikeskuksissa tai kaupungin keskustassa, mikä tarjoaa vertaansa vailla olevan kokemuksen kansainvälisille opiskelijoille.

5. Ainutlaatuinen elämänlaatu

Jokainen oppilaitos pitää huolta opiskelijoistaan tarjoamalla akateemista tukea ja järjestämällä sosiaalisia tapahtumia ja urheiluaktiviteetteja kampuksella, muualla Sveitsissä sekä Euroopassa. Sveitsi on lisäksi turvallinen maa asua.

6. Maailmanlaajuinen alumniverkosto

Valmistumisen jälkeen opiskelijat liittyvät yli 20 000 valmistuneen alumnin verkostoon. Alumniyhteisöjä löytyy ympäri maailmaa, mikä auttaa valmistuneita pysymään yhteydessä toisiinsa ja laajentamaan verkostojaan.

Culinary Arts Academy, Switzerland

Culinary Arts Academy, Switzerland toimii kahdessa kaupungissa, Lucernessa ja Le Bouveretissa. Kampukset sijaitsevat César Ritz Collegen tiloissa. Yli 12 000 opiskelijaa 80 eri maasta ovat valmistuneet Culinary Arts Academy, Switzerlandista.

Valmistumisen jälkeen opiskelijoita odottaa menestyksekäs ura ympäri maailmaa. Oppilaitos vastaanottaa opiskelijoita neljä kertaa vuodessa: tammikuussa, huhtikuussa, heinäkuussa sekä lokakuussa.

Opetussuunnitelma Culinary Arts Academy, Switzerlandissa keskittyy taitoihin ja käytäntöihin, joita tarvitaan eurooppalaisessa keittiössä, erityisesti italialaisessa ja ranskalaisessa ruokakulttuurissa. Opiskelijat oppivat arvostamaan eurooppalaisia kulinaarisia perinteitä, taitoja, periaatteita ja nykyajan trendejä. Opetus on englanninkielistä.

César Ritz Colleges

César Ritz Colleges tarjoaa korkeatasoisia hotellialan koulutuksia kolmessa kaupungissa Sveitsissä: Le Bouveret, Lucerne ja Brig. Koulutukset keskittyvät tarjoamaan ammattiopetusta ja liiketalouden opintoja tulevaisuuden hotellialan johtajille.

Opinnoissa yhdistyvät teoriaopinnot ja palkalliset harjoittelujaksot Sveitsissä ja muualla maailmassa. César Ritz Colleges vastaanottaa opiskelijoita neljä kertaa vuodessa: tammikuussa, huhtikuussa, heinäkuussa sekä lokakuussa.

HIM – Hotel Institute Montreux

HIM – Hotel Institute Montreux on ylpeä pitkästä ja perinteikkäästä historiastaan sekä asemastaan yhtenä Sveitsin maineikkaimmista hotellialan kouluista. HIM:n maailmanluokan akateeminen ohjelma ja korkeatasoiset harjoitteluohjelmat Sveitsissä ja muissa maissa antavat opiskelijoille vahvan asiantuntemuksen johtamisen, kulttuurin, kielten ja vuorovaikuttamisen aloilla.

HIM sijaitsee Geneve-järven rannalla, eläväisessä Montreux´n kaupungissa. Tämä ainutlaatuinen elinympäristö ja nykyaikaiset opetustilat luovat yhdessä jännittävän ja unohtumattoman kokemuksen HIM:in opiskelijoille. Kansainvälistä ilmapiiriä lisäävät koulun opiskelijat, jotka edustavat yli 60 eri kansallisuutta.

Hotel Institute Montreux vastaanottaa opiskelijoita neljä kertaa vuodessa: tammikuussa, huhtikuussa, heinäkuussa sekä lokakuussa.

IHTTI – School of Hotel and Design Management, Neuchatel

IHTTI – School of Hotel and Design Management sijaitsee Neuchatelissa, Sveitsissä ja on yksi maan tunnetuimmista ja menestyksekkäimmistä hotellialan kouluista. IHTTI:n 25-vuotisen historian aikana koulusta on valmistunut kattava joukko tulevia hotellialan johtajia yli 50 maasta, mikä on tuonut koululle maailmanlaajuista mainetta.

IHTTI – School of Hotel and Design Management toimii nykyaikaisella kampuksella Neuchatelin sydämessä. Neuchatel on kaunis ja eläväinen yliopistokaupunki, josta löytyy kauniin arkkitehtuurin lisäksi runsaasti kahviloita, ravintoloita ja trendikkäitä baareja. IHTTI vastaanottaa opiskelijoita kaksi kertaa vuodessa: helmikuussa ja syyskuussa.

SHMS – Swiss Hotel Management School

SHMS – Swiss Hotel Management School on Sveitsin suurin englanninkielinen hotellialan oppilaitos. SHMS tarjoaa laajan valikoiman tasokkaita hotelli- ja ravintola-alan sekä tapahtumajärjestämisen (Events Management) koulutuksia. Koulutuksissa yhdistyvät teoreettinen ja käytännöllinen opiskelu.

Swiss Hotel Management Schoolin kampuksilla Cauxissa ja Leysinissä on opiskelijoita yli 65 eri maasta, joten opiskelijaelämä on hyvin kansainvälistä. Caux on ainutlaatuinen kaupunki lähellä eläväistä Montreuxin kaupunkia. SHMS:n kampus sijaitsee historiallisessa Cauxin palatsissa. Leysin puolestaan on kansainvälinen hiihtokeskus, joka tarjoaa opiskelijoille monipuolisia vapaa-ajan aktiviteetteja.

SHMS vastaanottaa opiskelijoita kaksi kertaa vuodessa: helmikuussa ja syyskuussa.

Kiinnostuitko Swiss Education Group'ista?

Lisätietoa SEG:stä ja siihen kuuluvista oppilaitoksista ja koulutuksista saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Swiss Education Group ottaa sinuun yhteyttä toivomallasi tavalla ja vastaa kysymyksiisi henkilökohtaisesti. Kysy rohkeasti lisää!


Koulutukset

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää oppilaitoksesta Swiss Education Group.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Yhteystiedot

Swiss Education Group

Avenue des Alpes 27
CH-1820 Montreux

 Näytä puhelinnumero
www.swisseducation.com