Näyttää 1-6 koulutusta 6 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-6 koulutusta 6 tuloksesta

Journalistiikka / Kommunikaatio / PR / Opiskelu ulkomailla -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Tiedottaja

Journalistiikka / Kommunikaatio / PR / Opiskelu ulkomailla

Tiedottajalla on keskeinen rooli organisaation viestinnässä. Tiedottajan työtehtäviä ovat esimerkiksi tiedotteiden tuottaminen, artikkelien kirjoittaminen, asiakas- ja henkilöstölehtien, vuosikertomusten ja esitteiden toimittaminen sekä vastuu verkkoviestinnästä.

Tiedottajalta vaadittavat ominaisuudet vaihtelevat työtehtävien mukaan. Yleisesti voidaan kuitenkin todeta, että tiedottajan työssä tarvitaan

  • oma-aloitteisuutta,
  • tehokkuutta,
  • järjestelykykyä,
  • ulospäin suuntautuneisuutta ja
  • kielitaitoa.

PR-konsultti

PR-konsultiksi kutsutaan henkilöä, joka työskentelee organisaation ulkoisen viestinnän kanssa. PR-konsultin tehtäviin kuuluu esimerkiksi yleisen mielipiteen, yleisön asenteiden ja yleisen mielenkiinnon kohteeksi nousevien teemojen ennakointi, analysoiminen ja tulkinta. PR-konsultti myös sunnittelee ja toteuttaa sellaisia kampanjoita, joilla organisaatio pyrkii vaikuttamaan yleisön mielipiteisiin.

Journalistiikan, kommunikaation ja PR:n opiskelu ulkomailla

Monet haluavat opiskella journalistiikkaa, kommunikaatiota tai PR:ää ulkomailla, ja siihen onkin useita vaihtoehtoja ympäri maailmaa. Yliopistotasolla näitä koulutuksia tarjoavat esimerkiksi:

  • Estonian Business School EBS: Kansanvälisen liikkeenjohdon kandidaattiohjelmassa opiskelija valitsee pääaineensa kahdesta vaihtoehdosta, jotka ovat sijoittaminen (Investment management) sekä markkinointi ja PR (Marketing and Public Relations). Lisäksi koulutusohjelmaan sisältyy kieliopintoja sekä vapaavalintaisia kursseja.
  • Webster University Vienna: Bachelor of Arts (BA) in Media Communications -koulutusohjelma on suunnattu opiskelijoille, jotka haaveilevat urasta viestinnän, median ja journalistiikan parissa. Opintojen aikana opiskelijat valitsevat sivuaineen, joka voi olla joko journalismi tai media ja viestintä.

Journalistiikka / Kommunikaatio / PR / Opiskelu ulkomailla

Vertaile koulutuksia