Näyttää 1-20 koulutusta 38 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-20 koulutusta 38 tuloksesta
1
2

Tiedotuksen / Viestinnän / Median opiskelu -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Viestintäkoulutus, mediakoulutus ja tiedotusala ovat monipuolisia opiskelualoja ja voivat johtaa moniin eri ammatteihin niin julkisella kuin yksityisellä sektorilla. Opintojen kautta voit saada jännittävän työn esimerkiksi mainos- tai markkinointialalta tai työskennellä tiedotuksen parissa internetissä. Jokaisella medialla on omat erikoisuutensa ja jokaisella asiakasryhmällä omat vaatimuksensa – näihin vastaaminen vaatii erikoistaitoja.

Tiedotus-, viestintä- ja media-ala

Tiedotus-, viestintä- ja media-alalta löytyy lukemattomia ammattivaihtoehtoja. Koulutuksen yhteydessä sanalla mediakoulutus tarkoitetaan yleisesti TV:tä, elokuvia, radiota, musiikkia, lehtiä, tietokonepelejä, internetiä ym. Miten kokonaisvaltainen sinun vastuusi tulee työelämässä olemaan, riippuu suuresti siitä mihin yritykseen päädyt ja minkä koulutuksen valitset. Esim. yliopistokoulutuksella voit tulevaisuudessa työskennellä mm. tiedottajana, viestintäassistenttina, viestintäpäällikkönä, toimittajana, päätoimittajana, journalistina, konsulttina, AD:na tai kulttuuriyrittäjänä.

Viestintä- ja media-alan opiskelu ulkomailla

Viestintä- ja media-alan opiskelumahdollisuudet ovat erittäin laajat - erityisesti mikäli olet valmis lähtemään ulkomaille opiskelemaan! Esimerkiksi KILROY educationin koulutustarjonnasta löytyy useiden ulkomaisten yliopistojen tarjoamia tiedotus-, viestintä- tai media-alan koulutusvaihtoehtoja. Viroon opiskelemaan haluavalle alan koulutuksia löytyy esimerkiksi Viron taideakatemian sekä Tallinnan yliopiston koulutustarjonnasta. Espanjaan ja Italiaan haluaville mahdollinen tuleva opiskelupaikka voi taas löytyä Istituto Europeo di Design oppilaitoksen koulutustarjonnasta.

viestintä

Vertaile koulutuksia