Näyttää 1-2 koulutusta 2 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-2 koulutusta 2 tuloksesta

Valokuvaus ja elokuva / Opiskele ulkomailla -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Elokuva on taidemuotona yksi suosituimmista viihteenlajeista. Elokuvan tuotantoprosessi on pitkä ja siinä tarvitaan monien eri ammattiryhmien edustajia aina käsikirjoittajasta, tuottajasta ja ohjaajasta näyttelijöihin ja lavastajiin.

Valokuvaaja taas voi ammatissaan erikoistua vaikkapa lehti-, laitos-, luonto-, mainos- tai henkilökuvauksiin.

Valokuvauksen ja elokuvan opiskelu ulkomailla

Monet haluavat opiskella valokuvausta tai elokuvaa ulkomailla, ja siihen onkin useita vaihtoehtoja ympäri maailmaa. Yliopistotasolla valokuvauksen tai elokuvan koulutusta tarjoavat esimerkiksi:

  • IED - Istituto Europeo di Design: IED on kansainvälinen muodin, suunnittelun, visuaalisen viestinnän ja johtamistaidon oppilaitosten verkosto, jolla on opetuspaikat Milanossa, Roomassa, Torinossa, Venetsiassa, Firenzessä, Cagliarissa, Madridissa, Barcelonassa, São Paulossa ja Rio de Janeirossa. IED:ssä voit suorittaa valokuvauksen kandidaattiohjelman.

  • Tallinnan yliopisto: Tallinnan yliopisto Virossa sijaitseva julkinen yliopisto. Yksi yliopiston tärkeimmistä tavoitteista on kansainvälistyminen: 17 akateemista tutkinto-ohjelmaa ja useat englannin kielellä järjestettävät lyhyemmät koulutusohjelmat tekevät yliopistosta Itämeren alueen kansainvälisimmän. Voit suorittaa Tallinnan yliopistossa Audiovisual Media: Documentary Film -koulutuksen tai Film Arts -koulutuksen.

  • New York Film Academy: New York Film Academy on tunnettu ja arvostettu elokuva-alan oppilaitos. New York Film Academy (NYFA) sijaitsee loistavalla paikalla Manhattanilla. Koulun mukana opiskellaan myös Hollywoodissa ja Universal studioiden yhteydessä Kaliforniassa.


Valokuvaus ja elokuva / Opiskele ulkomailla

Vertaile koulutuksia