Tallinnan yliopisto

paikassa Tallinna (+ 11 sijaintia)
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Tallinnan yliopisto

Tallinnan yliopisto

Tallinnan yliopisto on moderni ja dynaaminen tutkimusyliopisto Virossa ja johtava humanististen, yhteiskuntatieteellisten ja ihmiskeskeisen tekniikan yliopisto Tallinnassa. Yliopisto edistää älykästä elämäntapaa koulutuksen, tutkimuksen ja ainutlaatuisen yhteistyön kautta tieteenalojen välillä.

Tallinnan yliopisto on nuori yliopisto, jolla on rikas sata vuotta vanha historia. Koska Tallinnan yliopisto perustettiin asianmukaiseksi tutkimusyliopistoksi vasta vuonna 2005, se on kuitenkin saavuttanut paikkansa maailman parhaiden yliopistojen joukossa hyvin lyhyessä ajassa. Ensimmäinen TLU:n yleinen sijoituspaikka palkittiin QS World University Rankings -listalla vuonna 2019. Tänä päivänä sekä QS World University että Times Higher Education -sijoitukset sijoittavat Tallinnan yliopiston maailman 5% parhaimpien yliopistojen joukkoon.

Tutkimus yliopistossa painottuu viiteen aihekokonaisuuteen:

 • Koulutusinnovaatio
 • Digitaalinen ja mediakulttuuri
 • Kulttuurikompetenssit
 • Terveellinen ja kestävä elämäntapa
 • Yhteiskunta ja avoin hallinto

Miksi Tallinnan yliopisto?

 • Tieteidenvälinen tutkimus ja koulutus kansainvälisellä painotuksella - kaikki Tallinnan sydämessä, kaupungissa, jota kutsutaan kodiksi. Asuminen ja oppiminen tapahtuu yhden maailman kauneimpien kaupunkien keskustassa - lähellä keskiaikaista Tallinnan vanhaa kaupunkia ja Itämeren Suomenlahden rantaa. Kampus sijaitsee kaupungin keskustassa, josta pääsee helposti kansainväliseltä lentokentältä (4 km) ja satamaan (1 km).
 • Yliopiston 2000-luvun kampuksen palveluihin kuuluu moderni kirjasto, hyvin varustetut luokkahuoneet ja tietokoneet, elokuvateatteri, TV-studiot, kuntosali, laboratoriot ja vapaa-ajan alueet.
 • Tallinnan yliopisto on yksi monitieteellisimmistä yliopistoista Virossa. Tieteidenvälinen tutkimus, joka ylittää rakenteelliset rajat, antaa mahdollisuuden tarjota joitain Viron ja Euroopan ainutlaatuisimmista ja innovatiivisimmista englanninkielisistä tutkinto-ohjelmista, kuten kirjallisuuden, visuaalisen kulttuurin ja elokuvan opinnot, avoimen yhteiskunnan tekniikat ja digitaaliset oppimismenetelmät.
 • Baltic Film, Media, Arts and Communication School (BFM) on Viron ainoa koulu, joka opettaa ammattimaista elokuvien taidetta, audiovisuaalista mediaa ja ristimedian tuotantoa, joten se on luovien mielenkiintoalueiden keskeinen paikka kehittää lahjakkuuttaan näillä alueilla.
 • Digitaalitekniikan korkeakoulu on Virossa ainoa laitos, joka keskittyy "pehmeisiin" tieto- ja viestintätekniikoihin.
 • Tallinnan yliopisto on ylpeä sijainnistaan ja juuristaan Virossa, maassa, joka yllättää monia uusimpana ja nopeimmin nousevana voimana kansainvälisten koulutusvoimien joukossa. Kun otetaan huomioon TLU:n historiallinen rooli opettajien koulutuksen keskuksena, se on Viron koulutusinnovaatioiden johtajia.
 • Tallinnan yliopisto on ympäristöystävällinen yliopisto, joka yrittää edistää kestävää ajattelutapaa ja käyttäytymistä paitsi sanoissa, myös teoissa. Yliopisto kannustaa opiskelijoita, tiedekuntia ja henkilökuntaa käyttämään kestävän kehityksen ratkaisuja koko yliopistossa.

Lisäksi Viron ensimmäinen kestävän kehityksen vararehtori nimitettiin vuonna 2020 Tallinnan yliopistossa!

Haluatko lisätietoa Tallinnan yliopistosta?

Löydät lisätietoa Tallinnan yliopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Tallinnan yliopistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

Koulutukset

Ota yhteyttä

Request information

You have the right to withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of any e-mail you receive from Tallinn University, or by contacting pr@tlu.ee.

By filling in this form you agree that the required data and your question will be forwarded to Tallinn University's admission specialist at admissions@tlu.ee.

In case of interest, read Tallinn University personal data processing conditions: https://www.tlu.ee/en/personal-data-processing


reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Tallinnan yliopisto

Narva mnt 25
10120 Tallinna

 Näytä puhelinnumero
www.tlu.ee


Sponsoroitu