Näyttää 1-1 koulutusta 1 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-1 koulutusta 1 tuloksesta

Eläimiin liittyvä koulutus ulkomailla -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Oletko kiinnostunut työskentelystä eläinten kanssa tai haluat vastata eläinten hoidosta? Haluaisitko työskennellä eläintarhassa tai eläinhoitolassa tai olet kenties kiinnostunut eläinlääkärin ammatista?

Eläimiin liittyviä ammatteja

Eläinlääkäreitä työskentelee kuntien, valtion, yliopistojen ja teollisuuden palveluksessa. Eläinlääkärin peruskoulutus on eläinlääketieteen lisensiaatin tutkinto. Opiskelu kestää noin 6 vuotta. Eläinlääkärillä on myös useita erikoistumismahdollisuuksia.

Eläintenhoitajaksi voi kouluttautua suorittamalla eläintenhoitoon suuntautuneen maatalousalan perustutkinnon. Koulutus kestää 3 vuotta. Eläintenhoitaja tuntee eläimen normaalin elinkaaren. Hän osaa yleisbiologian perusteet ja hänellä on kokonaisnäkemys eläinten biologisista erityispiirteistä. Hän osaa soveltaa tietojaan eläinten käyttäytymisestä sekä eri eläinryhmien ravinto- ja ympäristövaatimuksista hoitotyössään.

Eläimiin liittyvä koulutus ulkomailla

Jos olet kiinnostunut suorittamaan koko eläinlääkärin tutkinnon ulkomailla, kannattaa sinun ottaa yhteyttä suoraan haluamaasi oppilaitokseen saadaksesi kaikki tarvittavat tiedot. Erityisesti Virossa Tarton maatalousyliopistossa opiskelee merkittävä määrä suomalaisia eläinlääkärin ammattiin. Eläinlääketiedettä voi opiskella myös esimerkiksi Puolassa ja Tsekissä. Koiraopisto Rakkaat Haukut tarjoaa koulutusta Hollannissa ja Puolassa.

Eläimiin liittyvä koulutus - Opiskele ulkomailla

Vertaile koulutuksia