Ammatillinen koulutus

Koirien koulutusohjaajan koulutus Espanjassa

Dog Oriented Institute, paikassa Espanja
Hinta
423,39 EUR + alv 24% (yht.525 EUR)
Aloitus
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Hinta
423,39 EUR + alv 24% (yht.525 EUR)
Aloitus
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Koirien koulutusohjaajan koulutus Espanjassa

mies ja koira uima-altaassa

Opetus Espanjassa on intensiiviopetusta. Esittelyosio ja mahdollisesti myös muita luentoja pidetään zoomissa ja kaikkien moduulien käytännön harjoitukset suoritetaan viikonloppukoulutuksissa (4 viikonloppua) Espanjassa.

Koulutusohjaajan opetuksessa opiskelet niin teoriaa kuin käytäntöä.

Koulutusohjaajan opetuksen tärkein tavoite on oppia ymmärtämään koiraa eläimenä ja rakentaa kaikki tekeminen niin, että koiran hyvinvointi on koko ajan mukana tekemisessä. Kaikki tehdään koiralähtöisesti.

Ryhmät ovat pieniä, jolloin saat yksilöllistä ja sinulle sopivaa opetusta. Koulutuksessa on käytettävissäsi opettaja aina, kun tarvitset häntä

Koulutuksen sisältö

Koulutusohjaajan opetus on jaettu esittelyjakson lisäksi neljään moduuliin. Suoritettuasi moduulin saat suorituksesta aina todistuksen. Kun olet suorittanut kaikki 4 moduulia sekä lopputyön ja käytännön näytön saat Koulutusohjaajan opetuksesta todistuksen.

Opiskelun sisältö

1. Moduuli

Koiralähtöisyys / Hyvä johtajuus ja vanhemmuus / Koiran kommunikointi / Rauhoittavat signaalit / Ohjaajan kehon ja äänen käyttö / Koiran palkitseminen

2. Moduuli

Koiran stressi / Koiran stressin laskeminen arjessa ja opetustilanteissa / Virikkeistäminen / Vapaaehtoinen katsekontakti ja luvan kysyminen / Huomiomerkin käyttö arjessa

3. Moduuli

Vapaaehtoinen katsekontakti ja luvan kysyminen sekä Huomiomerkin käyttö arjessa jatkuu / Koiran oppiminen ja oppimisen osa-alueet / Muistilla on väliä / Koulutusohjaajan hyvinvointi

4. Moduuli

Kertausta edellisistä moduuleista toivomustesi mukaan.

Moduulit suoritetaan järjestyksessä, sillä silloin opit asiat siten, että edellinen moduuli antaa valmiudet ymmärtää seuraavan moduulin asiat.

Moduulien yhteydessä teet kotitehtäviä ja käytännön harjoittelua. Lopputyönä suoritat suunnittelemasi kurssin asiakkaille ja samalla myös käytännön näytön koirien kanssa.

Koulutuksen jälkeen

Koulutusohjaajan opetuksen jälkeen sinulla on osaamista mm. suunnitella ja ohjata koiralähtöisiä kursseja, pitää luentoja, aloittaa koirien hoitopalvelu  ja tehdä monenlaisia muita koira-alan töitä. Jo muutaman moduulin opiskelun jälkeen sinulla on mahdollisuus lähteä tekemään pikkuhiljaa töitä koirien omistajien arjen sujumisen kanssa niin halutessasi.

Lisäksi sinulla on mahdollisuus jatkaa opiskelua Käyttäytymis- ja ongelmakoiraneuvojan opetuksessa ja valmistua koiralähtöiseksi käyttäytymis- ja ongelmakoiraneuvojaksi. Jo opiskelun aikana voit auttaa koirien omistajia pienimuotoisten ja jo opiskelussa käytyjen käyttäytymisongelmien hoitamisessa, kunhan pidät huolen, ettet ota liian vaikeita tapauksia hoitoosi.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy 2024

  • Monimuotototeutus
  • Espanja

Hakeminen

Opiskelemaan voit hakea ja lisätietoa saat yhteydenottolomakkeella tai +358 50 504 2109 (Suomi) / +34 661 665 274 (Espanja).

Tutkinto / todistus

Todistus suoritetusta koulutuksesta

Aikataulu

1. moduuli alkaa syksyllä 2024. Seuraavien moduulien päivämäärät ilmoitetaan myöhemmin.

Viikonloppukoulutuksen päivät Espanjassa alkavat klo 10.00 ja päättyvät klo 17.00 Espanjan aikaa.

Kustannukset

1. Moduulin hinta on 423,29 € + alv. (Kokonaishinta 525 euroa).

Hinta sisältää opetuksen ja siihen liittyvät materiaalit sekä opetuksessa tarvittavat muut asiat. Matkat, majoitukset ja ruokailut jokainen maksaa lisäksi.

Voit maksaa myös erissä. Jos esim. maksat opiskelun kolmessa erässä, maksaa yksi osa 175 euroa/kk + 10 euron laskutuslisä/lasku. Maksettuasi kaikki kolme erää saat todistuksen tästä moduulista ja pääset jatkamaan 2. moduuliin halutessasi. Pienemmistä eristä sovitaan tarpeittesi mukaan.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Koirien koulutusohjaajan koulutus Espanjassa? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute on kansainvälinen toimija koira-alalla. Dog Oriented Institute toteuttaa maailman laajuisesti koiralähtöisiä koira-alan ammatteihin tähtääviä ja täydentäviä koulutuksia. Koulutukset on tarkoitettu sinulle, joka haaveilet työskenteleväsi koirien parissa tulevaisuudessa tai sinulle, joka jo työskentelet koira-alalla, mutta haluat uutta ajatusmaailmaa...

Lue lisää oppilaitoksesta Dog Oriented Institute ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu