EF Opintovuosi ulkomailla | Barcelona

EF Education First
Yhteenveto
6, 9 tai 11 kuukautta
espanja
Tammi-, huhti-, kesä- tai syyskuussa
   
Lähiopetus
Barcelona
Kielimatkat
EF Opintovuosi ulkomailla | Barcelona / EF Education First

EF Opintovuosi ulkomailla | Barcelona

Valitse opiskelu Barcelonassa EF:n kielikoulussa ja tutustu hurmaavan rakennustaiteen, tasokkaan ruokakulttuurin sekä jalkapallofanien täyttämään kaupunkiin. Kielikoulu sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä monista Antoni Gaudín modernistisista mestariteoksista sekä vain kolmen metropysäkin päässä rannalta. Barcelonassa pääset suunnistamaan La Boquerian torin kojuviidakossa ja opit valmistamaan tapaksia.

Auringon hellimässä Espanjassa pääset nauttimaan keskipäivän siestasta, värikkäästä flamencosta sekä seuraamaan pelotonta härkätaistelua. Pidempiaikainen espanjan opiskelu Espanjassa on mahtava tilaisuus tutustua pintaa syvemmältä maahan, jossa historia yhdistyy nykypäivään.

Tietoa EF Barcelonasta

Koulu ijaitsee Barcelonan keskusta-alueen parhaimmalla asuinalueella vain 10 minuutin metromatkan päässä rannasta.

  • Moderni koulu eläväisellä Eixamplen alueella
  • Modernit sisätilat
  • Tilava, aurinkotuolein varustettu ulkoterassi
  • Vain neljän minuutin kävelymatka kauppoihin, ravintoloihin ja taidegallerioihin
  • Lähellä Diagonal-metroasemaa ja kahden pysäkin päässä kuuluisasta Sagrada Famíliasta

Opiskelu EF:n kielikoulussa

EF Opintovuoden aikana saavutat sujuvan kielitaidon, näet maailmaa, laajennat kansainvälistä verkostoasi ja valmistaudut jatko-opintoihisi ja uraasi. EF:n avulla voit suunnitella juuri sinun tavoitteisiisi ja toiveisiisi parhaiten sopivan opinto-ohjelman.

Yliopistojen tunnustamat ohjelmat ja työharjoittelumahdollisuus kehittävät osaamistasi ja antavat arvokasta sisältöä ansioluetteloosi. Opiskelet kansainvälisessä ympäristössä yhdessä yli sadasta eri maasta tulevien opiskelijoiden kanssa.

Hakeminen ja kelpoisuus

EF opintovuosi ulkomailla on tarkoitettu sinulle, joka haluat yhdistää kieliopintoihisi myös akateemisia opintoja tai valmistautua jatko-opintoihin ulkomailla. Yksilöidyt 6, 9 tai 11 kuukauden kestoiset ohjelmat keskittyvät henkilökohtaisiin akateemisiin tai ammatillisiin tavoitteisiisi. Voit valita sinulle sopivimman kurssiohjelman. Kysy lisää!

Asuminen Barcelonassa

EF Kotimajoitus – Uuteen kulttuuriin uppoutuminen onnistuu parhaiten asumalla paikallisessa kodissa. Syvennät tietouttasi kohdemaan kulttuurista, opit helpommin paikallista puhekieltä ja aksenttisi kehittyy huomaamattasi. Kodit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä EF-koululta.

EF Asuntola – Asu kaupungin sydämessä yhdessä muiden kansainvälisten EF-opiskelijoiden kanssa. Asuntolasta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet koulullesi, kauppoihin, ravintoloihin ja urheilumahdollisuuksiin. Useimmissa asuntoloissa on myös langaton internetyhteys, ruokailumahdollisuus ja paljon muita mukavuuksia.

Kysy hinnoista EF:ltä.

Opinto-ohjelma

EF Intensiivikurssi

Tehokas kielikylpy, suosituin EF kurssi (opetusta 32 tuntia viikossa)

EF Yleisohjelma

Joustava kurssiohjelma (opetusta 26 tuntia viikossa)

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | Barcelona? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

EF Education First

EF Education First 

EF eli Education First on maailman suurin yksityinen kielikouluttaja. EF on perustettu vuonna 1965 ja tarjoaa nykypäivänä kattavan valikoiman erilaisia koulutuksia – kielimatkoja, kielikursseja ja akateemisia koulutusohjelmia ulkomailla. EF:n tavoite on muuttaa unelmat kansainvälisiksi tavoitteiksi ja samalla rikkoa kielellisiä, kulttuurisia...


Lue lisää oppilaitoksesta EF Education First ja katso koulutustarjonta täältä

EF Education First yhteystiedot

EF Education First

Kalevankatu 44
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ef.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | Barcelona täytä seuraavat tiedot: