Näyttää 1-1 koulutusta 1 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-1 koulutusta 1 tuloksesta

Historian opiskelu ulkomailla -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Historia tieteenä tarkastelee menneisyyden ja nykyajan tapahtumia sekä nykyajan riippuvuutta menneisyydestä. Historia pyrkii ymmärtämään omaamme ja muita kulttuureja sekä etsimään tapahtumien välisiä yhteyksiä. Historiaa ei siis opiskella vain menneisyyden vaan tulevaisuuden vuoksi.

Historian opinnot ulkomailla

Monet ulkomaiset oppilaitokset tarjoavat historian koulutusta. Kilroy Educationin kautta voit lähteä suorittamaan historian opintoja Australiaan ja Iso-Britanniaan. Virossa historian koulutusta järjestävät Viron taideakatemia sekä Tarton yliopisto.

Historian opiskelu

Historian opinnot ovat luonteeltaan paitsi yleissivistäviä, myös tutkimustyöhön valmistavia. Opiskelu vaatii paljon oma-aloitteisuutta. Historian opiskelija joutuu lukemaan paljon, joten suunnitelmallisuus ja itsekuri ovat tärkeitä opiskelijan ominaisuuksia.

Humanististen tieteiden kandidaatin tutkinnon voi suorittaa kolmessa ja filosofian maisterin tutkinnon viidessä vuodessa. Osa opiskelijoista jatkaa maisterin tutkinnon suoritettuaan opintojaan suorittaakseen lisensiaatin ja tohtorin tutkinnot, jotka ovat tieteellisiä jatkotutkintoja.

Historian opinnot ulkomailla

Vertaile koulutuksia