Näyttää 1-8 koulutusta 8 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-8 koulutusta 8 tuloksesta

Vaatetusala ja muoti / Opiskele ulkomailla -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Vaatetusala ja muoti / Opiskele ulkomailla

Vaatetusala tarjoaa koulutuksia jokaiseen makuun, aina ammatillisesta peruskoulutuksesta yliopistotasolle.

Vaatetusalan ja muodin opiskelu ulkomailla

Monet haluavat opiskella vaatetusalaa ja muotia ulkomailla, ja siihen onkin useita vaihtoehtoja ympäri maailmaa. Yliopistotasolla vaatetusalan ja muodin koulutusta tarjoavat esimerkiksi:

  • IED - Istituto Europeo di Design: IED on kansainvälinen muodin, suunnittelun, visuaalisen viestinnän ja johtamistaidon oppilaitosten verkosto, jolla on opetuspaikat Milanossa, Roomassa, Torinossa, Venetsiassa, Firenzessä, Cagliarissa, Madridissa, Barcelonassa, São Paulossa ja Rio de Janeirossa.

  • Marbella Design Academy: Marbella design Academy on vuonna 1995 perustettu valtion tukema kansainvälinen Akatemia, joka tarjoaa kandidaatin tason tutkintoja Espanjassa.

  • London School of Business & Finance: London School of Business & Finance, LSBF tarjoaa korkeatasoista kansainvälisen liiketoimintaan keskittynyttä kaupallista koulutusta. Lontoon pääkampus sijaitsee aivan kaupungin keskustan sydämessä, Marple Archilla.

  • Berceley College: Berkeley College on amerikkalaisten ja kansainvälisten opiskelijoiden keskuudessa suosittu yliopisto New Yorkissa. Berkeley College keskittyy erityisesti kauppatieteisiin ja muotialan business koulutukseen.

Työelämässä vaatetusalan ja muodin opintojen jälkeen

Vaatetusalan ja muodin opinnot suorittanut voi toimia esimerkiksi asiantuntija-, kehittämis-, projekti- tai esimiestehtävissä alan yrityksissä. Vaatetusalalla voi työskennellä esimerkiksi tuotantotoiminnassa tai siihen liittyvän hankintatoiminnan tai logistiikan parissa. Valmistunut voi sijoittua myös alan palvelutehtäviin, kulttuurisektorille tai ryhtyä itse yrittäjäksi. Vaatetusalaa opiskellut voi työskennellä myös kaupan ja median palveluksessa tai tuotesuunnittelijana vaatetusteollisuudessa.

Vaatetusalan ammatillisen perustutkinnon suorittanut voi työskennellä muun muassa vaatetusteollisuudessa, ateljeetyyppisessä pienyrityksessä tai teatteripuvustamossa. Ammattikorkeakoulusta valmistunut vestonomi voi työskennellä esimerkiksi mallimestarina, markkinointiassistenttina tai pukeutumisneuvojana.

Vaatetusala ja muoti / Opiskele ulkomailla

Vertaile koulutuksia