Suodata
Ympäristö / Luonto
Paikka
Näytä kaikki suodattimet
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-3 koulutusta 3 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-3 koulutusta 3 tuloksesta
Mainokset

Opiskelijoiden kokemuksia alalla Ympäristö / Luonto

Ympäristö- ja luontoalan opiskelu ulkomailla -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Ympäristö / Luonto

Kiinnostaako sinua ympäristöala? Haluaisitko opiskella luontoalaa ulkomailla? Ympäristö on ihmiselle elintärkeä sillä siitä saadaan kaikki resurssit kuten vettä, ravintoa, happea, energiaa. Ympäristönsuojelulla pyritään säilyttämään ihmisen elinmahdollisuudet.

Ympäristötiede sisältää aineksia luonnontieteistä, tekniikasta, lääketieteestä sekä yhteiskunta- ja hallintotieteistä. Suuntautumis- ja sijoittumismahdollisuudet ovat monipuoliset niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Opiskelemaan ympäristö- ja luontoalaa ulkomaille

Ympäristöön liittyviä oppiaineita voi Suomessa opiskella niin kansanopistoissa, ammattikorkeakouluissa kuin yliopistoissakin. Suuntautumismahdollisuuksia löytyy erittäin paljon.

Ympäristöön liittyviä koulutuksia voi hakeutua opiskelemaan myös ulkomaille. Ala tunnetaankin hyvin kansainvälisenä alana!  Maailmanlaajuiset ympäristöongelmat ja niiden johdosta tehdyt toimenpiteet ovat ympäristöalan osaajan perustietoa. Ulkomaille voi lähteä esimerkiksi jonkin vaihto-ohjelman kautta. Vaihto-ohjelman kautta opiskelu helpottaaulkomaille lähtemistä vähentämällä byrokratiaa ja tarjoamalla rahoitusta matka- ja asumiskuluihin. Kansainvälisten opintojen suunnittelussa on useimmiten tukena oma koulusi kansainvälinen osasto. Ympäristöalalla on lukuisia vaihtoyliopistoja esimerkiksi Sokrates/Erasmus -ohjelman sisällä. 

Ympäristökoulutus - tulevaisuuden ala?

Ympäristökoulutus ja siihen liittyvien sivuaineiden kirjo on laaja ja jatko-opinto mahdollisuudet ovat monipuoliset. Ympäristö asiantuntijoiden tarve on kasvamassa tulevaisuudessa. He voivat sijoittua julkisen sektorin, elinkeinoelämän tai järjestöjen palvelukseen.

Ympäristöalan asiantuntijoille löytyy työtehtäviä löytyy mm. tutkimuksessa, hallinnossa, kasvatuksessa, koulutuksessa, opetuksessa ja tiedotuksessa. Kansainvälisiä tehtäviä on mm. kansainvälistyneissä yrityksissä, YK:n järjestöissä, EU:ssa ja kehitysmaissa.

Onnea koulutuksesi löytämiseen!

Ympäristö- ja luontoalan koulutus ulkomailla