Tallinn University of Technology (TalTech)

paikassa Tallinna (+ 4 sijaintia)
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Tallinn University of Technology (TalTech)

Tallinn University of Technology (TalTech)

Vuonna 1918 perustettu TalTech sijoittuu maailman parhaiden yliopistojen QS University World Rankings-listauksessa ylimmän 3 % joukkoon. TalTech on Viron ainoa teknillinen korkeakoulu, ja siellä opiskelee yli 9200 opiskelijaa, joista lähes 1200 eli noin 13% on kansainvälisiä opiskelijoita.

TalTechissä koulutusohjelmat ja opiskeluympäristö kehittyvät jatkuvasti. Voit hakea englanninkielisiin kandidaatti- ja maisteritason opintoihin, joita on tarjolla kauppatieteen, oikeustieteen, tekniikan, tietotekniikan ja hallinnon aloilla. Koulutusohjelmat on rakennettu yhteistyössä julkisen ja yksityisen sektorin asiantuntijoiden kanssa vastaamaan nykyajan työelämän tarpeisiin. TalTechissä toteutetuista käytännön projekteista muutamia esimerkkejä ovat itseohjautuvat ajoneuvot, opiskelijoiden tekemät satelliitit, robottiveneet, älyhissi, e-jalkakäytävä (aurinkoenergiaa tuottava jalkakäytävä), yksilöityä turistireittejä ideoiva tekoäly ja paljon muuta.

Yksi viimeisimmistä aloitteista – TalTechDigital – yhdistää digitalisaatiota koulutukseen ja tekee näin TalTechistä koko maan innovatiivisimman yliopistokampuksen. TalTech onkin akateeminen suunnannäyttäjä ja virolaisen insinöörityön ja teknologian lippulaiva.

Haluatko lisätietoa TalTechin koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Tallinnan teknillisen yliopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöistä alla olevasta koulutuslistauksesta. Voit myös pyytää lisätietoja suoraan kouluttajalta täyttämällä yhteydenottopyyntölomakkeen.


Koulutukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Tallinn University of Technology (TalTech)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Tallinn University of Technology (TalTech)

Ehitajate tee 5
19086 Tallinna

 Näytä puhelinnumero


Sponsoroitu