Integrated Engineering (BSc) | päiväopinnot

Tallinn University of Technology (TalTech)
Yhteenveto
3 vuotta
englanti
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: 1.8.2023
   
Lähiopetus
Tallinna
Kandi- ja maisteriohjelmat
Tallinn University of Technology (TalTech)

Integrated Engineering (BSc) | päiväopinnot

Teknologiayhteiskunnassa insinööreiltä vaaditaan laaja-alaista osaamista, joka ulottuu korkean teknologian materiaaleista miehittämättömiin lentokoneisiin. Yhden kapean aiheen tuntemuksen sijaan tulevaisuudessa on yhä enemmän kysyntää insinööreille, jotka osaavat soveltaa osaamistaan liiketoimintaan, tietotekniikkaan, tuotekehitykseen ja tuotannon digitalisointiin. Kaiken tämän ja paljon muuta voit oppia Integrated Engineering-koulutusohjelmassa!

Koulutusohjelman sisältö

Teollisuuden monimutkaisia ongelmia ratkomaan tarvitaan insinöörejä, joilla on monipuolinen ja laaja-alainen osaaminen tekniikan eri osa-alueilta. TalTechin Integrated Engineering -koulutusohjelma pyrkii vastaamaan juuri tähän kasvaneeseen osaamistarpeeseen. Opintoihin sisältyykin mm. ohjelmointia, tietokoneavusteista suunnittelua (CAD), robotiikkaa ja digitaalisia valmistusmenetelmiä.

Opintojen rakenne

 • Yleiset opinnot – matemaattinen analyysi, yrittäjyys, kemia, fysiikka,
  metrologia, mittaustekniikka jne.
 • Perusopinnot – sisältävät kursseja robotiikasta, koneiden automaatiosta,
  ohjelmoinnista, materiaalisuunnittelusta, logistiikasta jne.
 • Erikoistumisopinnot – kursseilla opiskellaan suunnittelua ja integroitua
  tekniikkaa.
 • Vapaasti valittavat kurssit – opiskelijat voivat valita yliopistossa tarjolla
  olevista kursseista.
 • Opinnäytetyö – suunnitteluprojekti, jonka avulla voidaan soveltaa
  teoreettista tietoa käytännön ongelmien ratkaisemiseen.

Uramahdollisuudet

Suuri osa insinööreistä työskentelee kansainvälisissä tiimeissä. Koulutusohjelmasta valmistuttuasi voit työskennellä esimerkiksi työpaikan tuotekehittäjänä, joka luo uusia tuotteita, koneita, järjestelmiä ja palveluja. Tuote- ja muotoilupäälliköitä tarvitaan etenkin yrityksissä, jotka luovat omia tuotteita tai tuoteperheitä ja jotka toimivat tuotekehityksen parissa. 

Tuotantopäällikkönä tai insinöörinä sinun on tunnettava erilaisten teknisten järjestelmien (esimerkiksi robottien ja tuotantolinjojen) rakenne, käyttö ja tekniset ominaisuudet. Tulevaisuudessa on myös yhä enemmän kysyntää asiantuntijoille, joilla on vahvat IT-taidot ja jotka voivat näin toimia ohjelmistokehittäjinä.

Laaja-alaisen kandidaatin tutkinnon jälkeen voit jatkaa opintojasi maisteriohjelmiin.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien nettisivujen kautta ja kotisivuilta löydät myös lisätietoa koulutusohjelmakohtaisista hakukriteereistä. Kansainvälisten opiskelijoiden valintaprosessiin sisältyvät verkossa suoritettava koe, motivaatiokirje sekä etähaastattelu. Etähaastatteluun kutsutaan vain kokeen läpäisseet hakijat.

Hakuaika 1.2.2023-1.8.2023.

Tutkinto / todistus

Bachelor of Science in Engineering (BSc)

Kustannukset

EU:n ulkopuolisille: 4000 € / vuosi.

Koulutus on maksuton EU / ETA-maiden opiskelijoille.

Tietoa elämisen kustannuksista

Suomalaiset saavat Viroon opintorahaa ja asumislisää. Opintovuoden aikaista tukea saa syyskuusta kesäkuulle noin 460 euroa kuukaudessa. Tämän lisäksi opiskelija voi hakea valtion takaamaa opintolainaa, joka on kandiopiskelijalle 8000 euroa vuosittain (8000e x 3v). Keskimäärin tämä tekee 800 euroa kuukaudessa. Lisätietoja maisteriohjelmille myönnettävistä opiskelijaeduista saat Kelalta.

Tallinnassa eläminen on yleisesti edullisempaa kuin Suomessa, joten omiin elinkustannuksiin voi osittain vaikuttaa itse.

Tallinnan Teknillisen yliopiston asuntoloiden vuokrien hinta on noin 150 euroa kuukaudelta. Kaupungissa vuokralla asuminen kustantaa noin 300–600 euroa kuukaudessa. Jaetussa yksityisessä huoneistossa asuminen (kolmio kämppiksen kanssa) kustantaa n. 300–500 euroa kuukaudessa.

Elintarvikekustannukset Tallinnassa ovat noin 200–250 euroa kuukaudessa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Integrated Engineering (BSc) | päiväopinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tallinn University of Technology (TalTech)

Haluatko lisätietoa TalTechin koulutustarjonnasta?

Vuonna 1918 perustettu TalTech sijoittuu maailman parhaiden yliopistojen QS University World Rankings-listauksessa ylimmän 3 % joukkoon. TalTech on Viron ainoa teknillinen korkeakoulu, ja siellä opiskelee yli 9200 opiskelijaa, joista lähes 1200 eli noin 13% on kansainvälisiä opiskelijoita. TalTechissä koulutusohjelmat ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Tallinn University of Technology (TalTech) ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tallinn University of Technology (TalTech)

Ehitajate tee 5
19086 Tallinna

 Näytä puhelinnumero

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Integrated Engineering (BSc) | päiväopinnot täytä seuraavat tiedot: