Industrial Engineering and Management (MSc) | päiväopinnot

Tallinn University of Technology (TalTech)
Yhteenveto
2 vuotta
englanti
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: 1.8.2023
   
Lähiopetus
Tallinna
Itsenäiset maisteriohjelmat
Tallinn University of Technology (TalTech)

Industrial Engineering and Management (MSc) | päiväopinnot

Koulutusohjelma on luotu yhteistyössä Riian teknillisen yliopisto BALTECHin kanssa. Ohjelma on käynnissä neljässä yliopistossa Ruotsissa, Latviassa, Liettuassa ja Virossa.

Koulutusohjelman keskeiset teemat ovat: digitaalinen valmistus, tuotantotekniikka, suunnittelu ja valvonta, strateginen- ja talousjohtaminen, toimitusketjun hallinta, laadunvalvonta, nopea tuotekehitys, tuotannonohjaus, tuotannon digitalisointi ja IoT-innovaatiot.

Koulutusohjelman sisältö

 • Ohjelma käsittelee insinöörityön ja liiketoiminnan keskeisimpiä alueita, joissa tekniset kurssit yhdistyvät talous- ja sosiaalitieteiden kursseihin.
 • Opetuskuntaan kuuluu alan luennoitsijoita ja kansainvälisiä opettajia.
 • Koulutuksen aikana vieraillaan teollisuusyrityksissä ja alan yhdistyksissä (esim. ABB, Ericsson, Bestnet, Cybernetica).
 • Opiskelijat pelaavat interaktiivisia pelejä mm. Lean-tuotannosta, 5S:stä ja tuotannonhallinnasta.
 • Pääset käyttämään 3D-skannereita, -printtereitä, laser-sinterointilaitteita sekä virtuaali- ja lisätyn todellisuuden tekniikoita (TalTechin Protolab ja Flexible Manufacturing systems and Robotics Demo Centre).
 • Pääset käyttämään erilaisia ERP, PLM, CAD, CAE -järjestelmiä.
 • Diplomitöissä toteutetaan alan yrityksille aitoja kehityshankkeita, joista opiskelijat saavat käytännön kokemusta teoreettisen koulutuksen ohella.
 • Ohjelman osallistujat tulevat hyvin monipuolisista koulutustaustoista. Heidän joukossaan on myös jo työelämässä olevia ammattilaisia, jotka tuovat opintoihin täydentäviä näkökulmia käytännön kokemuksillaan. Koulutusohjelman kautta sinulla on siis myös hyvät mahdollisuudet verkostoitua.

Opintojen rakenne

 • Yleiset opinnot – kurssien aiheina on mm. liiketoimintaprosessien hallinta, strateginen johtaminen ja talouden hallinta, liiketoimintaneuvottelut ja kulttuurienvälinen viestintä, teollinen markkinointi ja teknis-taloudelliset ulottuvuudet.
 • Perusopinnot – opinnot käsittelevät teollista robotiikkaa, edistynyttä valmistusta, tuotannon digitalisointia, tietokoneavusteista valmistusta, tuotteiden ja prosessien mallinnusta ja testausta sekä tietokoneavusteista muotoilua.
 • Erikoistumisopinnot – valittavana on kaksi suuntautumisvaihtoehtoa:
  • Industrial Engineering (tuotantotekniikka – suunnittelu ja valvonta, optimointimenetelmät, teollisuuden IoT, teknologialähtöinen yrittäjyys ja innovaatiot).
  • Operations Management (laadunvalvonta, ketterät menetelmät, johtamisen psykologia, tuotantoketjun hallinta, projektinhallinta).
 • Vapaasti valittavat opinnot – voit valita kursseja yliopiston tarjonnasta.
 • Lopputyö – yksilöllinen tutkimushanke, jossa syvennyt sinua kiinnostavaan aiheeseen valmistuksen, johtamisen, insinöörityön tai tuotannon taloudellisen arvioinnit alueelta.

Uramahdollisuudet

Koulutusohjelman jälkeen sinulla on tarvittavat tiedot ja taidot työskennellä asiantuntijana valitsemallasi suuntautumisalalla tai kansainvälisen yrityksen johdossa. Sinulla on ammatillista ymmärrystä, joka soveltuu hyvin monenlaisiin tehtäviin ja toimialoille. Tuleva tehtävänimikkeesi voi olla esimerkiksi tuotantopäällikkö, projektipäällikkö, laatujohtaja tai toimistusjohtaja.

Hakeminen

Hakijalla tulee olla vähintään alempi korkeakoulututkinto vastaavalta alalta. Lisäksi hakijoiden tulee suorittaa GRE General Test -koe, sähköinen monivalintakoe sekä osallistua verkossa suoritettavaan etähaastatteluun.

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien kotisivujen kautta, ja kotisivuilta löydät myös tarkempaa lisätietoa koulutusohjelmakohtaisista hakukriteereistä sekä monivalinta- ja GRE General Test -kokeista.

Hakuaika 1.2.2023-1.8.2023.

Tutkinto / todistus

Master of Science in Engineering (MSc)

Kustannukset

Lukukausimaksu EU:n ulkopuolisille opiskelijoille on 4000 € / vuosi.

Koulutus on maksuton EU / ETA -maiden opiskelijoille.

Tietoa elämisen kustannuksista

Suomalaiset saavat Viroon opintorahaa ja asumislisää. Opintovuoden aikaista tukea saa syyskuusta kesäkuulle noin 460 euroa kuukaudessa. Tämän lisäksi opiskelija voi hakea valtion takaamaa opintolainaa, joka on kandiopiskelijalle 8000 euroa vuosittain (8000e x 3v). Keskimäärin tämä tekee 800 euroa kuukaudessa. Lisätietoja maisteriohjelmille myönnettävistä opiskelijaeduista saat Kelalta.

Tallinnassa eläminen on yleisesti edullisempaa kuin Suomessa, joten omiin elinkustannuksiin voi osittain vaikuttaa itse.

Tallinnan Teknillisen yliopiston asuntoloiden vuokrien hinta on noin 150 euroa kuukaudelta. Kaupungissa vuokralla asuminen kustantaa noin 300–600 euroa kuukaudessa. Jaetussa yksityisessä huoneistossa asuminen (kolmio kämppiksen kanssa) kustantaa n. 300–500 euroa kuukaudessa.

Elintarvikekustannukset Tallinnassa ovat noin 200–250 euroa kuukaudessa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Industrial Engineering and Management (MSc) | päiväopinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tallinn University of Technology (TalTech)

Haluatko lisätietoa TalTechin koulutustarjonnasta?

Vuonna 1918 perustettu TalTech sijoittuu maailman parhaiden yliopistojen QS University World Rankings-listauksessa ylimmän 3 % joukkoon. TalTech on Viron ainoa teknillinen korkeakoulu, ja siellä opiskelee yli 9200 opiskelijaa, joista lähes 1200 eli noin 13% on kansainvälisiä opiskelijoita. TalTechissä koulutusohjelmat ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Tallinn University of Technology (TalTech) ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tallinn University of Technology (TalTech)

Ehitajate tee 5
19086 Tallinna

 Näytä puhelinnumero

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Industrial Engineering and Management (MSc) | päiväopinnot täytä seuraavat tiedot: