Technology of Wood, Plastics and Textiles (MSc) | päiväopinnot

Tallinn University of Technology (TalTech)
Yhteenveto
2 vuotta
englanti
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: 1.8.2023
   
Lähiopetus
Tallinna
Itsenäiset maisteriohjelmat
Tallinn University of Technology (TalTech)

Technology of Wood, Plastics and Textiles (MSc) | päiväopinnot

Koulutusohjelma muodostuu moduuleista, jotka yhdistävät luentoja, seminaareja ja laboratorioharjoituksia. Laboratorio on hiljattain remontoitu ja varustettu nykyaikaisilla laitteilla (laboratory of Polymer Physics and Technology). Koulutusohjelma painottaa myös käytännön osaamisen kartuttamiseen CAD-suunnitteluohjelmistoista ja tietokoneavusteisesta CAM-valmistuksesta, jotka ovat tärkeitä kaikilla tuotannon aloilla ympäri maailmaa. Koulutusohjelma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden toteuttaa yksilöllisiä tutkimushankkeita yhdessä alan yritysten kanssa.

Miksi tämä ohjelma?

  • Opetus on yhdistelmä kasvokkaista opetusta ja etäopiskelua, mikä tekee opintoprosessista joustavamman.
  • Tutustut tuotantoon vierailemalla puu- ja muovituotteita sekä huonekaluja valmistavissa yrityksissä.
  • Opit käytännön taitoja konkreettisissa tutkimus- ja tuotantohankkeissa, mikä auttaa siirtymässä työelämään.

Opintojen rakenne

  • Yleiset opinnot – sisältävät kursseja projektisuunnittelusta, yrittäjyydestä ja johtamisesta.
  • Perusopinnot – kurssit käsittelevät mm. materiaalitestausta, puun rakennetta, muovi-, tekstiili- ja yhdistelmämateriaaleja, CAD/CAM -teknologioita huonekaluteollisuudessa sekä muovi- ja vaateteollisuutta.
  • Erikoistumisopinnot – suuntautumisvaihtoehdot: wood technology ja technology of plastics and textiles.
  • Vapaavalintaiset opinnot – voit valita kursseja yliopiston tarjonnasta.
  • Lopputyö – tutkimustyö tai toiminnallinen hanke omalta suuntautumisalalta.

Uramahdollisuudet

Koulutusohjelmasta saat ammatilliset valmiudet työskennellä kansainvälisillä teollisuusmarkkinoilla esimerkiksi suunnittelijana, asiantuntijana, tuotantotekniikan insinöörinä tai keskijohdon tehtävissä. Koulutuksesta saat arvokasta tietoa ja käytännön taitoja työskennellä räätälöidyissä huonekaluhankkeissa (esim. hotellien, ravintoloiden, julkisten tilojen ja risteilylaivojen huonekaluhankkeissa). Voit myös suunnitella ja valita materiaaleja muovituotteiden tuotannossa.

Taito yhdistää CAD/CAM-suunnittelutaidot ymmärrykseen puun, laminaatin, vanerin, lastulevyn, MDF-levyn, muovin, metallin, nahan, tekstiilin ja yhdistelmämateriaalien teknisistä ominaisuuksista.

Hakeminen

Hakijalla tulee olla vähintään alempi korkeakoulututkinto tekniikan tai luonnontieteiden alalta. Lisäksi hakijoiden tulee suorittaa GRE General Test-koe, kirjoittaa motivaatiokirje sekä osallistua verkossa suoritettavaan etähaastatteluun.

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien kotisivujen kautta, ja kotisivuilta löydät myös tarkempaa lisätietoa koulutusohjelmakohtaisista hakukriteereistä ja GRE General Test -kokeesta. 

Hakuaika 1.2.2023-1.8.2023.

Tutkinto / todistus

aster of Science in Engineering (MSc)

Kustannukset

EU:n ulkopuolisille opiskelijoille: 4000 €/ vuosi.

Koulutus on maksuton EU/EEA -maiden opiskelijoille.

Tietoa elämisen kustannuksista

Suomalaiset saavat Viroon opintorahaa ja asumislisää. Opintovuoden aikaista tukea saa syyskuusta kesäkuulle noin 460 euroa kuukaudessa. Tämän lisäksi opiskelija voi hakea valtion takaamaa opintolainaa, joka on kandiopiskelijalle 8000 euroa vuosittain (8000e x 3v). Keskimäärin tämä tekee 800 euroa kuukaudessa. Lisätietoja maisteriohjelmille myönnettävistä opiskelijaeduista saat Kelalta.

Tallinnassa eläminen on yleisesti edullisempaa kuin Suomessa, joten omiin elinkustannuksiin voi osittain vaikuttaa itse.

Tallinnan Teknillisen yliopiston asuntoloiden vuokrien hinta on noin 150 euroa kuukaudelta. Kaupungissa vuokralla asuminen kustantaa noin 300–600 euroa kuukaudessa. Jaetussa yksityisessä huoneistossa asuminen (kolmio kämppiksen kanssa) kustantaa n. 300–500 euroa kuukaudessa.

Elintarvikekustannukset Tallinnassa ovat noin 200–250 euroa kuukaudessa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Technology of Wood, Plastics and Textiles (MSc) | päiväopinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tallinn University of Technology (TalTech)

Haluatko lisätietoa TalTechin koulutustarjonnasta?

Vuonna 1918 perustettu TalTech sijoittuu maailman parhaiden yliopistojen QS University World Rankings-listauksessa ylimmän 3 % joukkoon. TalTech on Viron ainoa teknillinen korkeakoulu, ja siellä opiskelee yli 9200 opiskelijaa, joista lähes 1200 eli noin 13% on kansainvälisiä opiskelijoita. TalTechissä koulutusohjelmat ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Tallinn University of Technology (TalTech) ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tallinn University of Technology (TalTech)

Ehitajate tee 5
19086 Tallinna

 Näytä puhelinnumero

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Technology of Wood, Plastics and Textiles (MSc) | päiväopinnot täytä seuraavat tiedot: