Näyttää 1-2 koulutusta 2 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-2 koulutusta 2 tuloksesta

Ranska -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Ranskan kielen ja kulttuurin tunteminen kansainvälistyvässä maailmassa on tärkeää. Nykypäivänä monet joutuvat tilanteisin, joissa tarvitaan vieraiden kielten osaamista. Englannin kielen ohella ranska on Euroopan unionin pääasiallinen työ- ja neuvottelukieli.

Ranskan lisäksi ranskan kieli on virallinen kieli muun muassa Sveitsissä, Monacossa, Luxemburgissa, Kanadassa ja Belgiassa. Lisäksi ranskan kieli on virallinen tai väestön pääasiallinen yhteinen kieli useassa Afrikan valtiossa, esimerkiksi Algeriassa, Marokossa ja Tunisiassa.

Ranskan kielen opiskelu ulkomailla

Suomessa ranskan kieltä voi opiskella aina kansanopistoista yliopistotasolle. Suomen tavoin ulkomailla voi opiskella ranskaa esimerkiksi yliopistoissa ja korkeakouluissa. Ranskaa voi opiskella joko pääaineena tai sivuaineena, oppilaitoksesta riippuen.  Suomalainen opiskelija voi hakea ulkomaille suorittamaan koko tutkintoa tai esimerkiksi opiskelijavaihtoon kotimaan oppilaitoksen kautta.

Ranskan kielen pääaineopintojen tavoitteena on saavuttaa sellaiset tiedot ja taidot ranskan nykykielessä, joiden hallintaa edellytetään erilaisissa korkeatasoisissa kielipalvelutehtävissä ja opettajan ammatissa.
Ranskan kieltä voi lisäksi lähteä harjoittamaan vaikkapa ulkomaille suuntaavalle kielimatkalle!

Ranskan kieli

Vertaile koulutuksia