Näyttää 1-20 koulutusta 28 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-20 koulutusta 28 tuloksesta
1
2

Englanti -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Englantia voi opiskella Suomessa yliopistossa sekä avoimessa yliopistossa. Ulkomailla on myös useita mahdollisuuksia englannin kielen opiskeluun. Yliopistojen lisäksi kieltä voi opiskella esimerkiksi kielimatkoilla. opiskelet. Suomen yliopistoissa englannin kieli kuuluu humanistiseen tiedekuntaan. Opiskelijan on mahdollista opiskella englantia myös vaihto-opiskelun aikana, kielikursseilla tai suorittamalla koko tutkinnon ulkomailla.
Englantia opiskelleet sijoittuvat työelämään esimerkiksi opettajiksi, kääntäjiksi, tutkijoiksi, tai muihin kielen, viestinnän ja monikulttuurisuuden asiantuntemusta vaativiin tehtäviin.

Opiskele englantia ulkomailla

Opiskelijan, joka haluaa kokeilla omia siipiään ulkomailla, kannattaa lähteä kielimatkalla, osallistua kielikurssille tai hakea ulkomaanvaihto-ohjelmaan. Suomessa esimerkiksi KILROY Education auttaa opiskelijoita löytämään sopivan yliopiston ulkomailla. Lisäksi neuvoa voi ja kannattaakin kysyä oman oppilaitoksen opinto-ohjaajalta. Vaihto-opiskelun lisäksi kielimatka ja erilaiset kielikurssit ulkomailla ovat loistava tilaisuus kasvaa ihmisenä, rohkaistua puhumaan vierasta kieltä ja saada uusia kokemuksia ja ystäviä ympäri maailmaa.

Opiskele englantia ulkomailla!Englannin kielen opiskelu yliopistossa

Englannin kielen opiskelu yliopistossa tarjoaa opiskelijalle mahdollisuuden niin käytännölliseen kuin teoreettisenkin kielentutkimuksen ja asiantuntijuuden hankkimiseen. Useimmiten opiskelu koostuu perusopinnoista, aineopinnoista ja erikoistumisopinnoista. Suomessa yliopistoilla on useita eri vaihto-ohjelmia, joiden kautta pääset vaihtoon ulkomaille. Vaihto-ohjelmat ja -kohteet vaihtelevat yliopistoittain.

Englannin kielen opiskelu avoimessa yliopistossa

Englanti on nykyajan kansainvälinen kieli, jota puhutaan lähes maailman joka kolkassa. Jos englannin kielen opiskelu ulkomailla ei tunnu omalta jutulta, opiskelija voi täydentää opintojaan kätevästi avoimessa yliopistossa. Opiskelu vaatii kuitenkin pitkäjänteisyyttä ja opiskelujen suunnittelua. Avoimen yliopiston kurssien sisällöt vaihtelevat myös yliopistoittain.

Vertaile koulutuksia