EF Opintovuosi ulkomailla | St. Julian's, Malta

EF Education First
Yhteenveto
6, 9 tai 11 kuukautta
englanti
Tammi-, huhti-, kesä- tai syyskuussa
   
Lähiopetus
St Julians
Kielimatkat
EF Opintovuosi ulkomailla | St. Julian's, Malta / EF Education First

EF Opintovuosi ulkomailla | St. Julian's, Malta

Kauniit satamat, polttavan kuumat rannat, legendaariset luolastot ja eläväiset kadut - Maltan 7000 vuotta vanha historia on muovannut valtiosta upean englanninkielisen välimerenkohteen. Englannin opiskelu St. Julian'sin idyllisissä maisemissa voi toimia ponnahduslautana kansainväliselle uralle. St. Julian's on Maltan yöelämän ja matkailualan keskipiste, jota ympäröi Välimeri. EF:n kielikoulu sijaitsee kaupungin keskustassa vain askeleiden päässä rannalta.

Tietoa EF St. Julian'sista

Koulu sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä saaren parhaimmista ostospaikoista, klubeista ja suurimmasta elokuvateatterista.

  • Viiden minuutin kävelymatka Välimeren rannalle
  • Vasta remontoitu koulurakennus, jossa erillisiä opiskelutiloja, lounge ja aurinkoterassi
  • Yksityinen EF Beach Club kesäaikaan
  • Viiden minuutin kävelymatka ravintoloihin, kauppoihin ja klubeille
  • Keskusta ja julkisen liikenteen yhteydet vain kävelymatkan päässä

Opiskelu EF:n kielikoulussa

EF Opintovuoden aikana saavutat sujuvan kielitaidon, näet maailmaa, laajennat kansainvälistä verkostoasi ja valmistaudut jatko-opintoihisi ja uraasi. EF:n avulla voit suunnitella juuri sinun tavoitteisiisi ja toiveisiisi parhaiten sopivan opinto-ohjelman.

Yliopistojen tunnustamat ohjelmat ja työharjoittelumahdollisuus kehittävät osaamistasi ja antavat arvokasta sisältöä ansioluetteloosi. Opiskelet kansainvälisessä ympäristössä yhdessä yli sadasta eri maasta tulevien opiskelijoiden kanssa.

Hakeminen ja kelpoisuus

EF opintovuosi ulkomailla on tarkoitettu sinulle, joka haluat yhdistää kieliopintoihisi myös akateemisia opintoja tai valmistautua jatko-opintoihin ulkomailla. Yksilöidyt 6, 9 tai 11 kuukauden kestoiset ohjelmat keskittyvät henkilökohtaisiin akateemisiin tai ammatillisiin tavoitteisiisi. Voit valita sinulle sopivimman kurssiohjelman. Kysy lisää!

Opinto-ohjelma

EF Intensiivikurssi

Tehokas kielikylpy, suosituin EF kurssi (opetusta 32 tuntia viikossa)

EF Yleisohjelma

Joustava kurssiohjelma (opetusta 26 tuntia viikossa)

EF tutkintovalmennukset (32 tuntia viikossa):

  • Cambridge English
  • Cambridge English
  • TOEFL- ja TOEIC

Asuminen St. Julian'sissa

EF Kotimajoitus – Uuteen kulttuuriin uppoutuminen onnistuu parhaiten asumalla paikallisessa kodissa. Syvennät tietouttasi kohdemaan kulttuurista, opit helpommin paikallista puhekieltä ja aksenttisi kehittyy huomaamattasi. Kodit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä EF-koululta.

EF Asuntola – Asu kaupungin sydämessä yhdessä muiden kansainvälisten EF-opiskelijoiden kanssa. Asuntolasta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet koulullesi, kauppoihin, ravintoloihin ja urheilumahdollisuuksiin. Useimmissa asuntoloissa on myös langaton internetyhteys, ruokailumahdollisuus ja paljon muita mukavuuksia.

Kysy hinnoista EF:ltä.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | St. Julian's, Malta? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

EF Education First

EF Education First 

EF eli Education First on maailman suurin yksityinen kielikouluttaja. EF on perustettu vuonna 1965 ja tarjoaa nykypäivänä kattavan valikoiman erilaisia koulutuksia – kielimatkoja, kielikursseja ja akateemisia koulutusohjelmia ulkomailla. EF:n tavoite on muuttaa unelmat kansainvälisiksi tavoitteiksi ja samalla rikkoa kielellisiä, kulttuurisia...


Lue lisää oppilaitoksesta EF Education First ja katso koulutustarjonta täältä

EF Education First yhteystiedot

EF Education First

Kalevankatu 44
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ef.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | St. Julian's, Malta täytä seuraavat tiedot: