EF Opintovuosi ulkomailla | Vancouver - Victoria

EF Education First
Yhteenveto
6, 9 tai 11 kuukautta
englanti
Tammi-, huhti-, kesä- tai syyskuussa
   
Lähiopetus
Vancouver
Kielimatkat
EF Opintovuosi ulkomailla | Vancouver - Victoria / EF Education First

EF Opintovuosi ulkomailla | Vancouver - Victoria

Vancouveria kutsutaan Kanadan kauneimmaksi kaupungiksi upeiden rantojensa, koskemattoman satama-alueensa ja Grouse Mountainin lasketteluparatiisin ansiosta. EF:n urban lodge -tyylisestä koulusta on lyhyt matka Gastownin kahviloihin, Robson Streetin kauppoihin ja Stanley Parkin vuorovesimuureille.

Kanadassa EF:n kielikoulussa opiskellessasi voit uppoutua monikulttuuristen metropolien pohjoisamerikkalaiseen elämänmenoon. Valtavien erämaiden peittämäksi maaksi Kanadassa vallitsee uskomattoman lämmin tunnelma maan avoimen ja monikulttuurisen väestön ansiosta.

Kielitaitosi kehittyy vauhdilla, koska paikallisten sanotaan puhuvan englantia sen helpoimmin ymmärrettävässä muodossa. Kanadassa voit ihastella maan luonnonihmeiden mahtavaa mittakaavaa ja voit nauttia elämästäsi ystävällisten kanadalaisten keskellä.

Tietoa EF Vancouver Victoriasta

Koulu sijaitsee aivan Victorian sydämessä.

  • Urban lodge -tyylinen koulu vilkkaalla Granville Streetin alueella

  • Opiskelijatiloissa viihtyisä istuma-alue sekä taulutelevisio

  • Kauppoja, kahviloita ja ravintoloita aivan koulun vieressä

  • Järjestettyjä retkiä Kalliovuorille, Seattleen ja Washingtoniin

Opiskelu EF:n kielikoulussa

EF Opintovuoden aikana saavutat sujuvan kielitaidon, näet maailmaa, laajennat kansainvälistä verkostoasi ja valmistaudut jatko-opintoihisi ja uraasi. EF:n avulla voit suunnitella juuri sinun tavoitteisiisi ja toiveisiisi parhaiten sopivan opinto-ohjelman.

Yliopistojen tunnustamat ohjelmat ja työharjoittelumahdollisuus kehittävät osaamistasi ja antavat arvokasta sisältöä ansioluetteloosi. Opiskelet kansainvälisessä ympäristössä yhdessä yli sadasta eri maasta tulevien opiskelijoiden kanssa.

Hakeminen ja kelpoisuus

EF opintovuosi ulkomailla on tarkoitettu sinulle, joka haluat yhdistää kieliopintoihisi myös akateemisia opintoja tai valmistautua jatko-opintoihin ulkomailla. Yksilöidyt 6, 9 tai 11 kuukauden kestoiset ohjelmat keskittyvät henkilökohtaisiin akateemisiin tai ammatillisiin tavoitteisiisi. Voit valita sinulle sopivimman kurssiohjelman. Kysy lisää!

Opinto-ohjelma

EF Intensiivikurssi

Tehokas kielikylpy, suosituin EF kurssi (opetusta 32 tuntia viikossa)

EF Yleisohjelma

Joustava kurssiohjelma (opetusta 26 tuntia viikossa)

EF tutkintovalmennukset (32 tuntia viikossa):

  • Cambridge English
  • TOEFL- ja TOEIC

Asuminen Vancouverissa

EF Kotimajoitus – Uuteen kulttuuriin uppoutuminen onnistuu parhaiten asumalla paikallisessa kodissa. Syvennät tietouttasi kohdemaan kulttuurista, opit helpommin paikallista puhekieltä ja aksenttisi kehittyy huomaamattasi. Kodit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä EF-koululta.

EF Asuntola – Asu kaupungin sydämessä yhdessä muiden kansainvälisten EF-opiskelijoiden kanssa. Asuntolasta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet koulullesi, kauppoihin, ravintoloihin ja urheilumahdollisuuksiin. Useimmissa asuntoloissa on myös langaton internetyhteys, ruokailumahdollisuus ja paljon muita mukavuuksia.

Kysy hinnoista EF:ltä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | Vancouver - Victoria? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

EF Education First

EF Education First 

EF eli Education First on maailman suurin yksityinen kielikouluttaja. EF on perustettu vuonna 1965 ja tarjoaa nykypäivänä kattavan valikoiman erilaisia koulutuksia – kielimatkoja, kielikursseja ja akateemisia koulutusohjelmia ulkomailla. EF:n tavoite on muuttaa unelmat kansainvälisiksi tavoitteiksi ja samalla rikkoa kielellisiä, kulttuurisia...


Lue lisää oppilaitoksesta EF Education First ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

EF Education First

Kalevankatu 44
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ef.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | Vancouver - Victoria täytä seuraavat tiedot: