EF Opintovuosi ulkomailla | Singapore

EF Education First
Yhteenveto
6, 9 tai 11 kuukautta
englanti
Tammi-, huhti-, kesä- tai syyskuussa
   
Lähiopetus
Singapore
Kielimatkat
 Opintovuosi ulkomailla | Singapore / EF Education First

EF Opintovuosi ulkomailla | Singapore

Yhdestä pääsaaresta ja 63 pienemmästä saaresta koostuva Singapore on kimmeltävän sataman ympäröimä kaupunkivaltio, joka on täynnä kulttuuria, taidetta sekä paikallisen keittiön antimia. Tässä yltäkylläisen energisessä metropolissa tiivistyvät idän ja lännen parhaat puolet.

Singaporella on vahva ote monikulttuurisuudesta ja kansainvälisestä yhteistyöstä. Modernin metropolin pilvenpiirtäjien lomassa kohtaa lukematon määrä eri kansallisuuksia, joita kaikkia yhdistää Britannian siirtomaa-ajan perintö - englanti virallisena kielenä.

Englannin opiskelu Singaporessa voi toimia ponnahduslautana kansainväliselle uralle, sillä tärkeiden yliopistojen ja yritysten toimipisteet ovat ulottuvillasi. Singapore on kuitenkin paljon muutakin kuin vain liiketoimintaa, ja EF:n opiskelijat voivat imeä itseensä myös aimo annoksen kulttuuria ja aurinkoa.

Tietoa EF Singaporesta

Koulu sijaitsee keskustassa vain viiden minuutin päässä Clarke Quay:n nähtävyyksiä.

  • Tyylikäs koulu keskeisellä paikalla
  • Modernit sisätilat viimeisimmällä opetusteknologialla
  • Tilava kattoterassi, josta upeat näkymät koko kaupungin ylle
  • Vain kahden minuutin kävelymatka kauppoihin, baareihin ja kahviloihin
  • Näe Singaporen nähtävyydet vain kävelymatkan päässä

Opiskelu EF:n kielikoulussa

EF Opintovuoden aikana saavutat sujuvan kielitaidon, näet maailmaa, laajennat kansainvälistä verkostoasi ja valmistaudut jatko-opintoihisi ja uraasi. EF:n avulla voit suunnitella juuri sinun tavoitteisiisi ja toiveisiisi parhaiten sopivan opinto-ohjelman.

Yliopistojen tunnustamat ohjelmat ja työharjoittelumahdollisuus kehittävät osaamistasi ja antavat arvokasta sisältöä ansioluetteloosi. Opiskelet kansainvälisessä ympäristössä yhdessä yli sadasta eri maasta tulevien opiskelijoiden kanssa.

Hakeminen ja kelpoisuus

EF opintovuosi ulkomailla on tarkoitettu sinulle, joka haluat yhdistää kieliopintoihisi myös akateemisia opintoja tai valmistautua jatko-opintoihin ulkomailla. Yksilöidyt 6, 9 tai 11 kuukauden kestoiset ohjelmat keskittyvät henkilökohtaisiin akateemisiin tai ammatillisiin tavoitteisiisi. Voit valita sinulle sopivimman kurssiohjelman. Kysy lisää!

Opinto-ohjelma

EF Intensiivikurssi

Tehokas kielikylpy, suosituin EF kurssi (opetusta 32 tuntia viikossa)

EF Yleisohjelma

Joustava kurssiohjelma (opetusta 26 tuntia viikossa)

EF tutkintovalmennukset (32 tuntia viikossa):

  • Cambridge English
  • IELTS
  • TOEFL- ja TOEIC

Asuminen Singaporessa

EF Kotimajoitus – Uuteen kulttuuriin uppoutuminen onnistuu parhaiten asumalla paikallisessa kodissa. Syvennät tietouttasi kohdemaan kulttuurista, opit helpommin paikallista puhekieltä ja aksenttisi kehittyy huomaamattasi. Kodit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä EF-koululta.

EF Asuntola – Asu kaupungin sydämessä yhdessä muiden kansainvälisten EF-opiskelijoiden kanssa. Asuntolasta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet koulullesi, kauppoihin, ravintoloihin ja urheilumahdollisuuksiin. Useimmissa asuntoloissa on myös langaton internetyhteys, ruokailumahdollisuus ja paljon muita mukavuuksia.

Kysy hinnoista EF:ltä.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | Singapore? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

EF Education First

EF Education First 

EF eli Education First on maailman suurin yksityinen kielikouluttaja. EF on perustettu vuonna 1965 ja tarjoaa nykypäivänä kattavan valikoiman erilaisia koulutuksia – kielimatkoja, kielikursseja ja akateemisia koulutusohjelmia ulkomailla. EF:n tavoite on muuttaa unelmat kansainvälisiksi tavoitteiksi ja samalla rikkoa kielellisiä, kulttuurisia...


Lue lisää oppilaitoksesta EF Education First ja katso koulutustarjonta täältä

EF Education First yhteystiedot

EF Education First

Kalevankatu 44
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ef.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | Singapore täytä seuraavat tiedot: