Näyttää 1-1 koulutusta 1 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-1 koulutusta 1 tuloksesta

Italia -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Opiskele italiaa ulkomailla!Italiaa opetetaan monissa kouluissa ympäri maapalloa. Italia on maailman viidenneksi opetetuin ei-kansallinen kieli englannin, ranskan, espanjan ja saksan jälkeen. Italian kieli on myös erittäin molemminpuolisesti ymmärrettävää espanjan ja portugalin kanssa.

Romaanisten kielten opiskelussa on hyötyä Italian kielen taidosta ja sen oppimisesta. Italian kielen alkeet on helpompi oppia kuin monien muiden romaanisten kielten, koska sitä suurin piirtein kirjoitetaan kuin puhutaan. Siten italian kielen ääntäminen on suomenkielisille helppoa. Myöhemmin kielioppiin tarkemmin perehtyessä on siinä monia kiemuroita, aivan kuten kaikissa muissakin kielissä.

Italian kielen opiskelu

Italian kielen opiskelun tarkoituksena on antaa opiskelijoille hyvä suullinen ja kirjallinen kielitaito sekä perehdyttää heidät Italian kirjallisuuteen, historiaan ja kulttuuriin. Opinnoissa tutustutaan usein lisäksi myös kielen kehitykseen, italialaiseen kielentutkimukseen sekä klassiseen kirjallisuuteen.

Mikäli et löytänyt yllä olevista koulutuksista sinulle sopivaa, voit miettiä verkko-opiskelua yhtenä vaihtoehtona. Italian kulttuuri-instituutti tarjoaa luettelon verkkosivuista, joilta saa hyödyllistä tietoa italian opiskelusta verkossa.

Vertaile koulutuksia