Näyttää 1-5 koulutusta 5 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-5 koulutusta 5 tuloksesta

Espanja -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Opiskele espanjaa ulkomailla!

Espanjan kieli on maailman kolmanneksi puhutuin kieli. Espanjan kieltä puhuu arviolta 450 miljoonaa ihmistä ympäri maailman joista espanjaa äidinkielenään puhuu noin 360–400 miljoonaa ihmistä. Espanjan kieli kuuluu romaanisiin kieliin. Kieli on 21 valtiossa virallinen kieli ja yksi YK:n kuudesta virallisesta kielestä. Suomessa espanjaa voi opiskella muun muassa Helsingin ja Turun yliopistoissa. Ulkomailla espanjaa voi opiskella erilaisilla kielikursseilla ja -matkoilla tai halutessaan opiskelija voi myös hakea vaihtoon esimerkiksi espanjalaiseen oppilaitokseen ja suorittaa useampia kursseja espanjaksi.

Espanjan kielen opiskelu

Espanjan kieli on yksi maailman puhutuimmista kielistä ja se avaa siten useita työmahdollisuuksia.

Espanjan kielen opinnot antavat hyvän pohjan monenlaisiin eri työtehtäviin kuten esimerkiksi opetusalalle, erilaisiin viestintätehtäviin, kulttuurielämäntyötehtäviin, liike-elämään sekä erilaisiin kansainvälisiin järjestötehtäviin.

Espanjan kielen opiskelu Suomessa

Suomessa espanjan kielen koulutusta järjestetään eri opintotasoilla aina kansanopistoista yliopistoihin. Yliopistoista espanjan kielen opetusta tarjoavat mm. Helsingin yliopisto ja Turun yliopisto joissa voit opiskella espanjaa sekä pää- että sivuaineena.

Espanjan opiskelu ulkomailla

Moni opiskelija haluaa opiskella ulkomailla. Tällöin yleisin tapa toteuttaa unelmat on opiskelijavaihto.  Suomalaiset oppilaitokset osallistuvat moniin vaihto-ohjelmiin, joiden lisäksi oppilaitoksilla saattaa olla myös omia vaihtosopimuksia ulkomaisten oppilaitosten kanssa. Kielikurssi tai ulkomaanvaihto-ohjelma on hyvä vaihtoehto opiskelijalle, joka haluaa kokeilla omia siipiään ulkomailla.

Vertaile koulutuksia