Suodata
Kiina
Paikka
Näytä kaikki suodattimet
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-1 koulutusta 1 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-1 koulutusta 1 tuloksesta
Mainokset

Lisää samankaltaisia koulutusaloja

Kiina -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Kiina on nouseva talousmahti. Tämän myötä kiinan kielen ja kulttuurin tuntemusta on korostettu jo vuosien ajan kansainvälisessä liiketoiminnassa. Kiinassa asuu 1,3 miljardia asukasta. Kansoja on 56, joista jokaisella on oma kieli, valtakieli ja murteita. Suurin kansa on Han, jonka asukkaita asuu eniten Pohjois-Kiinassa. Kiinan kieli on peruskieliopiltaan erittäin yksinkertainen kieli. Kiinan kielessä sanoja ei taivuteta lainkaan. Edes aikamuotoja tai monikkoja ei sellaisenaan ole – sen sijaan sanajärjestys on oleellinen.

Tiesitko muuten, että Kiinan kieli on Englannin jälkeen Internetin toiseksi yleisimmin käytetty kieli? Kiinan kieli on monien mielestä vaativa opiskeltava kielen erikoisen ääntämistavan ja merkkijärjestelmän takia. Maailman suurimman kielen opiskelu on kuitenkin lähes välttämätöntä, jos Kiinassa aikoo toimia. Yksityisissä kouluissa voi opiskella Kiinan kieltä joko ryhmässä tai yksityisesi. Useat kielikoulut järjestävät ennen kursseja kielikokeen, joka selvittää millä tasolla opiskelijat ovat. Kielikokeet tai ts. kielitaitoarviot ovat yleensä luokiteltu eurooppalaisen tasoasteikon avulla.

Ulkomaille opiskelemaan haluava voi opiskella kiinan kieltä Kiinassa. Useat kielikoulut ja kielimatkojen järjestäjät järjestävät lyhyempiä ja pidempiä matkoja Kiinaan, jolloin opiskelija tutustuu kieleen ja kulttuuriin paikan päällä. Suosituimmat kaupungit kielen opiskeluun ovat Peking ja Shanghai. Opiskellessaan kiinaa Pekingissä opiskelija voi käydä historiallisissa paikoissa kuten Kielletyssä Kaupungissa ja Summer Palacessa. Peking mielletään usein kiinan kulttuurin, tieteen ja politiikan keskukseksi. Jos opiskelija opiskelee kiinaa Shanghaissa, hän pääsee näkemään tämän huimaa vauhtia kasvavan suurkaupungin monet kontrastit.

Opiskele kiinaa ulkomailla!