EF Opintovuosi ulkomailla | Rooma

EF Education First
Yhteenveto
6, 9 tai 11 kuukautta
italia
Tammi-, huhti-, kesä- tai syyskuussa
   
Lähiopetus
Rooma
Kielimatkat
 EF Opintovuosi ulkomailla | Rooma / EF Education First

EF Opintovuosi ulkomailla | Rooma

Italian ”Ikuisessa kaupungissa” ikivanhat maamerkit, kuten Colosseum ja Pantheon ovat osa modernin värikästä kaupunkimaisemaa. Shoppaile tyylillä Via Condottin putiikeissa, nauti ikimuistoinen ateria Trasteveren trendikkäissä ravintoloissa ja herkuttele jäätelöllä Piazza Navonan gelato-baareissa.

Kielikoulu sijaitsee aivan Rooman sydämessä lyhyen kävelymatkan päässä lähistön toreilta, vilkkaista kahviloista sekä aidoista italialaisista leipomoista. Olet vain muutaman askeleen päässä julkisesta liikenteestä ja pääset helposti antiikin Rooman maamerkeille. Italian opiskelu Roomassa EF:n koulussa yhdistää kokeneiden opettajien ammattitaidon vastaremontoidun kielikoulun mukavuuksiin.

Italian opiskelu Italiassa tekee koko Rooman kaupungista luokkahuoneesi. Pääset tutustumaan Italian arkkitehtuuriin, historiaan ja kulttuuriin päivittäisellä koulumatkallasi, kun kävelet antiikin Rooman monumenttien, jyhkeiden katedraalien sekä nuorekkaiden kahviloiden ohitse. Italiassa yhdistyy sekä historia että moderni elämä. Kauppiaiden pulina täyttää torit, kaduilla ajelee pariskuntia vespojensa selässä ja antiikin rauniot seisovat ylväinä modernin arkkitehtuurin lomassa.

Tietoa EF Roomasta

Koulu sijaitsee Rooman vanhankaupungin sydämessä, lähellä kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä.

  • Sijainti keskustassa yhdellä Rooman historiallisimmista alueista
  • Tilavat luokkahuoneet, kirjasto ja opiskelija-lounge
  • Vain kahden minuutin kävelymatka kahviloihin, ravintoloihin, kauppoihin ja julkisen liikenteen yhteyksille
  • Lyhyt kävelymatka loistaviin julkisen liikenteen yhteyksiin
  • Helpon matkan päässä monista nähtävyyksistä, kuten Piazza di Spagnasta, Colosseumista, Piazza del Popolosta ja Fontana di Trevistä

Opiskelu EF:n kielikoulussa

EF Opintovuoden aikana saavutat sujuvan kielitaidon, näet maailmaa, laajennat kansainvälistä verkostoasi ja valmistaudut jatko-opintoihisi ja uraasi. EF:n avulla voit suunnitella juuri sinun tavoitteisiisi ja toiveisiisi parhaiten sopivan opinto-ohjelman.

Yliopistojen tunnustamat ohjelmat ja työharjoittelumahdollisuus kehittävät osaamistasi ja antavat arvokasta sisältöä ansioluetteloosi. Opiskelet kansainvälisessä ympäristössä yhdessä yli sadasta eri maasta tulevien opiskelijoiden kanssa.

Hakeminen ja kelpoisuus

EF opintovuosi ulkomailla on tarkoitettu sinulle, joka haluat yhdistää kieliopintoihisi myös akateemisia opintoja tai valmistautua jatko-opintoihin ulkomailla. Yksilöidyt 6, 9 tai 11 kuukauden kestoiset ohjelmat keskittyvät henkilökohtaisiin akateemisiin tai ammatillisiin tavoitteisiisi. Voit valita sinulle sopivimman kurssiohjelman. Kysy lisää!

Opinto-ohjelma

EF Intensiivikurssi

Tehokas kielikylpy, suosituin EF kurssi (opetusta 32 tuntia viikossa)

EF Yleisohjelma

Joustava kurssiohjelma (opetusta 26 tuntia viikossa)

Asuminen Roomassa

EF Kotimajoitus – Uuteen kulttuuriin uppoutuminen onnistuu parhaiten asumalla paikallisessa kodissa. Syvennät tietouttasi kohdemaan kulttuurista, opit helpommin paikallista puhekieltä ja aksenttisi kehittyy huomaamattasi. Kodit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä EF-koululta.

EF Asuntola – Asu kaupungin sydämessä yhdessä muiden kansainvälisten EF-opiskelijoiden kanssa. Asuntolasta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet koulullesi, kauppoihin, ravintoloihin ja urheilumahdollisuuksiin. Useimmissa asuntoloissa on myös langaton internetyhteys, ruokailumahdollisuus ja paljon muita mukavuuksia.

Kysy hinnoista EF:ltä.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | Rooma? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

EF Education First

EF Education First 

EF eli Education First on maailman suurin yksityinen kielikouluttaja. EF on perustettu vuonna 1965 ja tarjoaa nykypäivänä kattavan valikoiman erilaisia koulutuksia – kielimatkoja, kielikursseja ja akateemisia koulutusohjelmia ulkomailla. EF:n tavoite on muuttaa unelmat kansainvälisiksi tavoitteiksi ja samalla rikkoa kielellisiä, kulttuurisia...


Lue lisää oppilaitoksesta EF Education First ja katso koulutustarjonta täältä

EF Education First yhteystiedot

EF Education First

Kalevankatu 44
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ef.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | Rooma täytä seuraavat tiedot: