EF Opintovuosi ulkomailla | New York

EF Education First
Yhteenveto
6, 9 tai 11 kuukautta
englanti
Tammi-, huhti-, kesä- tai syyskuussa
   
Lähiopetus
New York
Kielimatkat
EF Opintovuosi ulkomailla | New York / EF Education First

EF Opintovuosi ulkomailla | New York

Opiskelu New Yorkissa voi antaa sinulle alkusysäyksen kansainväliselle uralle samalla kun hankit sujuvan englannin taidon. Englannin opiskelu New Yorkissa tapahtuu EF:n perinteisellä amerikkalaisella kampuksella, joka sijaitsee Hudson-joen rauhallisissa rantamaisemissa, kuitenkin vain lyhyen matkan päässä Manhattanin vilinästä.

Opiskelemalla englantia USA:ssa pääset toteuttamaan amerikkalaista unelmaa suurkaupunkien, dramaattisten maisemien ja monikulttuurisuuden täyttämässä maassa. Vaellusretki Grand Canyonin reunalla, kävely Golden Gaten valtaisaa siltaa pitkin sekä taksin viittominen New Yorkin keskustassa ovat unohtumattomia amerikkalaisia kokemuksia.

Tietoa EF New Yorkista

Koulu sijaitsee vain junamatkan päässä Manhattanin sykkeestä.

  • Tilava 10 hehtarin kampus antaa loistavat puitteet amerikkalaiseen yliopistoelämään
  • Koululta löytyy sisäuima-allas, kuntokeskus ja tanssistudio
  • 10 minuutin kävelymatka kauppoihin, kahviloihin ja ravintoloihin
  • Loistavat kulkuyhteydet New Yorkin keskustaan junalla ja linja-autolla

Opiskelu EF:n kielikoulussa

EF Opintovuoden aikana saavutat sujuvan kielitaidon, näet maailmaa, laajennat kansainvälistä verkostoasi ja valmistaudut jatko-opintoihisi ja uraasi. EF:n avulla voit suunnitella juuri sinun tavoitteisiisi ja toiveisiisi parhaiten sopivan opinto-ohjelman.

Yliopistojen tunnustamat ohjelmat ja työharjoittelumahdollisuus kehittävät osaamistasi ja antavat arvokasta sisältöä ansioluetteloosi. Opiskelet kansainvälisessä ympäristössä yhdessä yli sadasta eri maasta tulevien opiskelijoiden kanssa.

Hakeminen ja kelpoisuus

EF opintovuosi ulkomailla on tarkoitettu sinulle, joka haluat yhdistää kieliopintoihisi myös akateemisia opintoja tai valmistautua jatko-opintoihin ulkomailla. Yksilöidyt 6, 9 tai 11 kuukauden kestoiset ohjelmat keskittyvät henkilökohtaisiin akateemisiin tai ammatillisiin tavoitteisiisi. Voit valita sinulle sopivimman kurssiohjelman. Kysy lisää!

Opinto-ohjelma

EF Intensiiviohjelma

Tehokas kielikylpy, suosituin EF kurssi (opetusta 32 tuntia viikossa)

EF Yleisohjelma

Joustava kurssiohjelma (opetusta 26 tuntia viikossa)

EF tutkintovalmennukset (32 tuntia viikossa):

  • Cambridge English 
  • IELTS
  • TOEFL- ja TOEIC 

Asuminen New Yorkissa

EF Asuntola – Asu kaupungin sydämessä  yhdessä muiden kansainvälisten opiskelijoiden kanssa. Asuntolasta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet koulullesi, kauppoihin, ravintoloihin ja urheilumahdollisuuksiin. Useimmissa asuntoloissa on myös langaton internetyhteys, ruokailumahdollisuus ja paljon muita mukavuuksia.

EF Kotimajoitus – Uuteen kulttuuriin uppoutuminen onnistuu parhaiten asumalla paikallisessa kodissa. Syvennät tietouttasi kohdemaan kulttuurista, opit helpommin paikallista puhekieltä ja aksenttisi kehittyy huomaamattasi. Kodit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä EF-koululta.

Kysy hinnoista EF:ltä.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | New York? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

EF Education First

EF Education First 

EF eli Education First on maailman suurin yksityinen kielikouluttaja. EF on perustettu vuonna 1965 ja tarjoaa nykypäivänä kattavan valikoiman erilaisia koulutuksia – kielimatkoja, kielikursseja ja akateemisia koulutusohjelmia ulkomailla. EF:n tavoite on muuttaa unelmat kansainvälisiksi tavoitteiksi ja samalla rikkoa kielellisiä, kulttuurisia...


Lue lisää oppilaitoksesta EF Education First ja katso koulutustarjonta täältä

EF Education First yhteystiedot

EF Education First

Kalevankatu 44
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ef.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | New York täytä seuraavat tiedot: