EF Opintovuosi ulkomailla | Kapkaupunki

EF Education First
Yhteenveto
6, 9 tai 11 kuukautta
englanti
Tammi-, huhti-, kesä- tai syyskuussa
   
Lähiopetus
Kapkaupunki
Kielimatkat
Opintovuosi ulkomailla | Kapkaupunki / EF Education First

EF Opintovuosi ulkomailla | Kapkaupunki

Opiskele englantia Kapkaupungissa EF:n kanssa ja tutustu Afrikan monimuotoisimman maan rikkaaseen kulttuuriperintöön ja eksoottisiin maisemiin. Etelä-Afrikka on vaikuttava maa, josta löytyy Kapkaupungin kosmopoliittisen kulttuurielämän lisäksi Afrikan eksoottista villiä luontoa.

Pidempiaikainen opiskelu Etelä-Afrikassa on tilaisuus päästä pintaa syvemmälle, sillä voit ottaa kaiken irti luonnon monimuotoisuudesta ja lähteä safarille, opetella surffaamaan Intian Valtameren aalloilla tai kiivetä Pöytävuoren huipulle.

Pääset tutustumaan maan historiaan muun muassa retkillä Robben Islandille sekä Good Hopen linnaan. Paikallisten elämänmenoa voit astia esimerkiksi Bo Kaapin torilla tai perinteisen braai-grilliaterian äärellä. Vapaaehtois- ja työharjoittelumahdollisuudet takaavat, että palaat kotiin kansainvälisellä työkokemuksella sekä elinikäisillä muistoilla varustettuna.

Tietoa EF Kapkaupungista

Koulu sijaitsee taiteellisessa kaupunginosassa Kloof Gardensissa, 10 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta

  • Valoisa, moderni koulurakennus, josta näkymät Pöytävuorelle
  • Vasta uusitut sisätilat ja luokkahuoneet
  • Aurinkoinen, yksityinen puutarha grillausmahdollisuudella
  • Kaupungin kauppoihin ja ravintoloihin pääsee helposti kävellen
  • 15 minuutin ajomatka kaupungin parhaille rannoille

Opiskelu EF:n kielikoulussa

EF Opintovuoden aikana saavutat sujuvan kielitaidon, näet maailmaa, laajennat kansainvälistä verkostoasi ja valmistaudut jatko-opintoihisi ja uraasi. EF:n avulla voit suunnitella juuri sinun tavoitteisiisi ja toiveisiisi parhaiten sopivan opinto-ohjelman.

Yliopistojen tunnustamat ohjelmat ja työharjoittelumahdollisuus kehittävät osaamistasi ja antavat arvokasta sisältöä ansioluetteloosi. Opiskelet kansainvälisessä ympäristössä yhdessä yli sadasta eri maasta tulevien opiskelijoiden kanssa.

Hakeminen ja kelpoisuus

EF opintovuosi ulkomailla on tarkoitettu sinulle, joka haluat yhdistää kieliopintoihisi myös akateemisia opintoja tai valmistautua jatko-opintoihin ulkomailla. Yksilöidyt 6, 9 tai 11 kuukauden kestoiset ohjelmat keskittyvät henkilökohtaisiin akateemisiin tai ammatillisiin tavoitteisiisi. Voit valita sinulle sopivimman kurssiohjelman. Kysy lisää!

Opinto-ohjelma

EF Intensiivikurssi

Tehokas kielikylpy, suosituin EF kurssi (opetusta 32 tuntia viikossa)

EF Yleisohjelma

Joustava kurssiohjelma (opetusta 26 tuntia viikossa)

EF tutkintovalmennukset (32 tuntia viikossa):

  • Cambridge English
  • IELTS

Asuminen Kapkaupungissa

EF Kotimajoitus – Uuteen kulttuuriin uppoutuminen onnistuu parhaiten asumalla paikallisessa kodissa. Syvennät tietouttasi kohdemaan kulttuurista, opit helpommin paikallista puhekieltä ja aksenttisi kehittyy huomaamattasi. Kodit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä EF-koululta.

EF Asuntola – Asu kaupungin sydämessä yhdessä muiden kansainvälisten EF-opiskelijoiden kanssa. Asuntolasta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet koulullesi, kauppoihin, ravintoloihin ja urheilumahdollisuuksiin. Useimmissa asuntoloissa on myös langaton internetyhteys, ruokailumahdollisuus ja paljon muita mukavuuksia.

Kysy hinnoista EF:ltä.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | Kapkaupunki? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

EF Education First

EF Education First 

EF eli Education First on maailman suurin yksityinen kielikouluttaja. EF on perustettu vuonna 1965 ja tarjoaa nykypäivänä kattavan valikoiman erilaisia koulutuksia – kielimatkoja, kielikursseja ja akateemisia koulutusohjelmia ulkomailla. EF:n tavoite on muuttaa unelmat kansainvälisiksi tavoitteiksi ja samalla rikkoa kielellisiä, kulttuurisia...


Lue lisää oppilaitoksesta EF Education First ja katso koulutustarjonta täältä

EF Education First yhteystiedot

EF Education First

Kalevankatu 44
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ef.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | Kapkaupunki täytä seuraavat tiedot: