EF Opintovuosi ulkomailla | Nizza

EF Education First
Yhteenveto
6, 9 tai 11 kuukautta
ranska
Tammi-, huhti-, kesä- tai syyskuussa
   
Lähiopetus
Nizza
Kielimatkat
EF Opintovuosi ulkomailla | Nizza / EF Education First

EF Opintovuosi ulkomailla | Nizza

Nizza on kuuluisa pilvettömästä taivaastaan, sinisenä kimaltelevasta merestään, eleganteista putiikeistaan ja herkullisesta välimerellisestä keittiöstään. Nauti täydellisestä ilmastosta rannalla loikoillen tai Promenade des Anglaisia tutkien. EF:n tunnelmallinen koulu sijaitsee kävelymatkan päässä rannasta ja Rue de Francen virkistävistä kahviloista.

Ranska on maailman suosituin matkailumaa, mutta vasta pidempiaikainen oleskelu Ranskassa on mahdollisuus tehdä vastaleivotuista croissanteista ja paikallisten kanssa jutustelusta osa päivärutiinia. Opiskelemalla EF:n kanssa Ranskassa voit kulkea koulumatkasi upeiden nähtävyyksien kuten Nizzan vanhan sataman ohitse.

Sujuva ranskan taidon opettelun ohella voit myös opetella ranskalaisen ruoanlaiton perusteet sekä etsiä omat suosikkisi valtavasta juustovalikoimasta. EF:n oppilaana ehdit tutustua kaikkeen, mitä Euroopan kulttuurisella johtotähdellä on tarjota.

Tietoa EF Nizzasta

Elegantti Nizzan koulu on vain kävelymatkan päässä rannasta ja ikonisesta Promenade des Anglaisista.

  • Upea sijainti vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Nizzan kuuluisasta rannasta
  • Vasta remontoitu koulu viimeisimmällä opetusteknologialla
  • Koululla arvokas Label Qualité Français Langue Etrangère -tunnustus
  • Promenade des Anglaisin kahvilat ja kaupat lähistöllä
  • Kymmenen minuutin kävelymatka vilkkaaseen välimerelliseen keskustaan

Opiskelu EF:n kielikoulussa

EF Opintovuoden aikana saavutat sujuvan kielitaidon, näet maailmaa, laajennat kansainvälistä verkostoasi ja valmistaudut jatko-opintoihisi ja uraasi. EF:n avulla voit suunnitella juuri sinun tavoitteisiisi ja toiveisiisi parhaiten sopivan opinto-ohjelman.

Yliopistojen tunnustamat ohjelmat ja työharjoittelumahdollisuus kehittävät osaamistasi ja antavat arvokasta sisältöä ansioluetteloosi. Opiskelet kansainvälisessä ympäristössä yhdessä yli sadasta eri maasta tulevien opiskelijoiden kanssa.

Hakeminen ja kelpoisuus

EF opintovuosi ulkomailla on tarkoitettu sinulle, joka haluat yhdistää kieliopintoihisi myös akateemisia opintoja tai valmistautua jatko-opintoihin ulkomailla. Yksilöidyt 6, 9 tai 11 kuukauden kestoiset ohjelmat keskittyvät henkilökohtaisiin akateemisiin tai ammatillisiin tavoitteisiisi. Voit valita sinulle sopivimman kurssiohjelman. Kysy lisää!

Opinto-ohjelma

EF Intensiivikurssi

Tehokas kielikylpy, suosituin EF kurssi (opetusta 32 tuntia viikossa)

EF Yleisohjelma

Joustava kurssiohjelma (opetusta 26 tuntia viikossa)

Asuminen Nizzassa

EF Kotimajoitus – Uuteen kulttuuriin uppoutuminen onnistuu parhaiten asumalla paikallisessa kodissa. Syvennät tietouttasi kohdemaan kulttuurista, opit helpommin paikallista puhekieltä ja aksenttisi kehittyy huomaamattasi. Kodit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä EF-koululta.

EF Asuntola – Asu kaupungin sydämessä yhdessä muiden kansainvälisten EF-opiskelijoiden kanssa. Asuntolasta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet koulullesi, kauppoihin, ravintoloihin ja urheilumahdollisuuksiin. Useimmissa asuntoloissa on myös langaton internetyhteys, ruokailumahdollisuus ja paljon muita mukavuuksia.

Kysy hinnoista EF:ltä.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | Nizza? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

EF Education First

EF Education First 

EF eli Education First on maailman suurin yksityinen kielikouluttaja. EF on perustettu vuonna 1965 ja tarjoaa nykypäivänä kattavan valikoiman erilaisia koulutuksia – kielimatkoja, kielikursseja ja akateemisia koulutusohjelmia ulkomailla. EF:n tavoite on muuttaa unelmat kansainvälisiksi tavoitteiksi ja samalla rikkoa kielellisiä, kulttuurisia...


Lue lisää oppilaitoksesta EF Education First ja katso koulutustarjonta täältä

EF Education First yhteystiedot

EF Education First

Kalevankatu 44
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ef.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | Nizza täytä seuraavat tiedot: