Näyttää 1-20 koulutusta 35 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-20 koulutusta 35 tuloksesta
1
2

Kansainvälisen liiketoiminnan opiskelu ulkomailla -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Yritykset toimivat yhä useimmin kansanvälistyvissä olosuhteissa, jossa menestykseen tarvitaan kansainväliset liikesuhteet hallitsevia osaavia työntekijöitä. Kansainvälisen liiketoiminnan opinnoissa opiskelijat tutustuvat mm. yritysten strategioihin ja operaatioihin kansainvälisessä ympäristössä sekä erilaisiin valintoihin päätettäessä esimerkiksi markkina-alueista, viennistä, ulkomaisista investoinneista ja muista operaatiomuodoista.

Kansainvälisen liiketoiminnan opiskelu tarjoaa opiskelijalle kattavan läpileikkauksen yritysten kansainvälisestä liiketoiminnasta sekä tietoa niistä tekijöistä, jotka vaikuttavat yrityksen menestymiseen globaalissa toimintaympäristössä. Käsitteenä kansainvälinen liiketoiminta on laaja ja mielenkiintoinen tarjoten hyödyllistä tietoa ja näkökulmia myös kotimaan markkinoilla pysytteleville.

Kansainvälisen liiketoiminnan koulutusohjemat

Kansainvälisen liiketoiminnan opintoja tarjotaan etenkin yliopistotasolla sekä suomalaisissa että ulkomaisissa yliopistoissa. Yliopistotason opintojen lisäksi useat ammattikorkeakoulut tarjoavat kansainvälisen liiketoiminnan joko suomen- tai englanninkielisiä koulutusohjelmia. Usein jonkin toiseen kauppatieteen tai liiketalouden osa-alueen yhdistäminen kansainvälisen liiketoiminnan opiskeluun kannattaa, jonka lisäksi kielten opiskelu kansainvälisestä urasta kiinnostuneelle on ensisijaisen tärkeää.

Suomalaisten opiskelijoiden keskuudessa onkin yhä suositumpaa lähteä ulkomaille opiskelemaan kansainvälistä liiketoimintaa joko koko tutkinnon tai vain tutkinnon osien muodossa.

Kansainvälinen liiketoiminta / Opiskelu ulkomailla

Vertaile koulutuksia