Näyttää 1-5 koulutusta 5 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-5 koulutusta 5 tuloksesta

Graafinen suunnittelu / Opiskele ulkomailla -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Graafinen suunnittelu on oleellinen osa kaikkea kuvallista viestintää. Graafiselta suunnittelijalta vaaditaan vilkasta mielikuvistusta ja hyvää graafista silmää. Hyödyksi on myös visuaalisten suhteiden taju sekä luova ongelmanratkaisukyky. Lisäksi graafiselta suunnittelijalta edellytetään usein jonkin visuaalisen työvälineen syvällistä tuntemusta.

Graafisen suunnittelun opiskelu ulkomailla

Monet haluavat opiskella graafista suunnittelua ulkomailla, ja siihen onkin useita vaihtoehtoja ympäri maailmaa. Yliopistotasolla graafisen suunnittelun koulutusta tarjoavat esimerkiksi:

  • IED - Istituto Europeo di Design: IED on kansainvälinen muodin, suunnittelun, visuaalisen viestinnän ja johtamistaidon oppilaitosten verkosto, jolla on opetuspaikat Milanossa, Roomassa, Torinossa, Venetsiassa, Firenzessä, Cagliarissa, Madridissa, Barcelonassa, São Paulossa ja Rio de Janeirossa.

  • Marbella Design Academy: Marbella design Academy on vuonna 1995 perustettu valtion tukema kansainvälinen Akatemia, joka tarjoaa kandidaatin tason tutkintoja Espanjassa.

  • AIU - American InterContinental University London: AIU Lontoo tarjoaa useita mahdollisia opintojen aloitusaikoja ympäri vuoden - voit aloittaa opiskelun loka-, tammi-, huhti- sekä heinäkuussa.

  • Webster University Vienna: Itävallan pääkaupungissa Wienissä sijaitseva Webster University Vienna on vuonna 1981 perustettu, arvostettu ja monialainen korkeakoulu.

Graafinen suunnittelija työelämässä

Graafiset suunnittelijat työskentelevät usein yksityisinä yrittäjinä. He voivat tehdä töitä myös esimerkiksi viestintätoimistoissa, mainostoimistoissa, lehdissä tai televisioyhtiöissä.

Graafinen suunnittelu / Opiskele ulkomailla

Vertaile koulutuksia