Näyttää 1-3 koulutusta 3 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-3 koulutusta 3 tuloksesta

Hammashuollon opiskelu ulkomailla -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Hammashuollon opinnot ulkomaillaHammashuolto

Hammashuollon alalla työskentelevä asiantuntija on erikoistunut tutkimaan, hoitamaan ja ehkäisemään suun ja leukojen alueen sairauksia ja vammoja. Hammaslääkärin työssä keskeistä on sairauden tai vamman oikea diagnoosi, jonka perusteella hammaslääkäri päättää annettavasta hoidosta.

Hammaslääkärit työskentelevät usein yhdessä hammashoitajan tai hammashygienistin kanssa. Opiskelija voi kouluttautua hammashuollossa monella eri tasolla.

Hammashuollon opinnot ulkomaillaHammahuollon koulutus

Hammaslääketieteen lisensiaatit saavat oikeuden toimia itsenäisinä hammaslääkäreinä suoritettuaan peruskoulutuksen jälkeen 9 kk kestävän käytännön palvelun. Erikoishammaslääkäriksi voi valmistua suorittamalla hammaslääketieteen lisensiaatin tutkinnon jälkeen erikoishammaslääkärin tutkinnon. Opiskelijan on työskenneltävä välihtään kaksi vuotta hammaslääkärin kliinisissä tehtävissä, ennen kuin hän voi hakeutua erikoistumiskoulutukseen. Hammaslääkäri ja erikoishammaslääkäri voi suorittaa myös tieteellisen jatkotutkinnon, hammaslääketieteen tohtorin tutkinnon.

Hammaslääkärin työpaikkoja ovat terveyskeskukset ja yksityisvastaanotot työskentelee terveyskeskuksissa tai yksityisvastaanotoilla. Hammaslääkärin työ on vastuullista. Työ edellyttää monimutkaisen tiedon hallintaa sekä kädentaitoja, nopeaa päättelykykyä ja stressinhallintaa. Hammaslääkärin työ on vaativaa, mutta myös antoisaa ja arvostettua.

Vertaile koulutuksia