Hammaslääketieteen opinnot Unkarissa

Veridium Education
Yhteenveto
5 vuotta
englanti
Opintotukikelpoinen
Kysy lisätietoa
   
Lähiopetus
Pécs
Kandi- ja maisteriohjelmat

Hammaslääketieteen opinnot Unkarissa

Englanninkielellä suoritettavat viisi vuotta kestävät kansainväliset hammaslääketiedeopinnot Pécsin yliopistossa johtavat Hammaslääketieteen lisensiaattiin. Samanaikaisesti luovutetaan englannin, unkarin ja latinan kielen diplomit.

Unkarin Akkreditointi Lautakunta on akkreditoinut Pécsin Yliopiston, joten koulutusohjelma on pätevä maailmanlaajuisesti. Pécsin yliopistosta valmistunut pätevöityy automaattisesti Euroopan Unionin sisällä, ilman erillistä lisensiaattitutkintoa. 

Vastavalmistuneet ovat päteviä osallistumaan Kanadan hammaslääkäreiden akkreditointilautakunnan arviointitestiin (CDAC). Pätevöityminen koskee myös mahdollisuutta osallistua Yhdysvaltain Hamaslääkäriyhdistyksen (ADA) järjestämään Hammaslääkäreiden Kansallisen Lautakunnan tenttiin. 

Hakeminen

Koulutukseen haetaan sähköisen hakujärjestelmän kautta. Tarkemmat hakuohjeet löytyvät Veridium Educationin kotisivuilta.

Pääsyvaatimuksena on:

  1. Lukio- ja ylioppilastutkinto tai muu vastaava toisen asteen koulutusta osoittava todistus
  2. Lääkärintodistus josta käy ilmi, että hakija kykenee fyysisesti ja henkisesti suoriutumaan korkeakouluopinnoista, eikä kärsi lukihäiriöstä. Todistuksesta on ilmettävä myös negatiiviset testitulokset HIV:sta sekä B-hepatiitista.

Hakuprosessiin sisältyy lisäksi pääsykoe ja haastattelu.

Tutkinto / todistus

Hammaslääketieteen lisensiaatti

Kustannukset

Lukuvuosi- ja pääsykoemaksu tarkistetaan Veridium Educationilta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hammaslääketieteen opinnot Unkarissa? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Veridium Education

Veridium autaa sinua löytämään tulevaisuutesi ammatin!

Veridium Education tarjoaa mahdollisuuden monipuolisiin alemman ja ylemmän asteen korkeakoulututkintoihin Helsingissä ja Unkarissa. Veridium Educationin tarjoamat vaihtoehdot sopivat niin tuoreille ylioppilaille, välivuotta suunnitteleville kuin ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneillekin. Ulkomailla opiskelun suosio kasvaa jatkuvasti, ja kansainvälinen tutkinto sekä hyvä kielitaito ovat vahvoja valtteja...


Lue lisää oppilaitoksesta Veridium Education ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Veridium Education

Tornimäe 5
10151 Tallinna

 Näytä puhelinnumero
www.veridium.eu


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Hammaslääketieteen opinnot Unkarissa täytä seuraavat tiedot: