Kandi- ja maisteriohjelmat

Lääketieteen opinnot Unkarissa

Veridium Education, paikassa Pécs
Pituus
6 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
6 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Lääketieteen opinnot Unkarissa

Unkarissa sijaitseva Pécs Yliopisto tarjoaa englanninkielistä opetusta lääketieteen alalla. Kuusivuotiset lääketieteen opinnot johtavat lääketieteen lisensiaattiin. Englannin-, unkarin- ja latinankielinen diplomi luovutetaan opintojen menestyksekkäästi päättäneille.

Lääketieteen opetussuunitelma on Unkarin Akkrediointilautakunnan hyväksymä, kansainvälisesti tunnustettu sekä listattu Who World Directory of Medical Schoolissa.

Pécs Yliopistolla tutkinnon suorittanut on pätevä toimimaan Euroopan Unionin sisällä ilman erillistä tai ylimääräistä vaadetta suorittaa muita lisenssejä. 

Opintojen jälkeen

Pécsin Yliopistolla tutkinnon suorittanut on pätevä osallistumaan Yhdysvaltain Lääketieteelinen Lisenssi Lautakunnan arviointitenttiin (USMLE) sekä Kanadan Lääketieteellisen Lautakunnan arviointitenttiin (MCCEE). 

Kalifornian Lääketieteellinen Lautakunta myös hyväksyy Pécsin Yliopistolta tutkintonsa saaneet osallistumaan jatko-opintokursseille, jonka suoriuduttuaan he pätevöityvät toimimaan Kalifornian osavaltiossa.

Yhdysvaltojen kansalaiset tai pysyvän oleskeluluvan haltijat ja Kanadan kansalaiset, joilla on akkreditoidun American Collegen tai yliopiston alempi tutkinto ovat päteviä osallistumaan Fifth Pathway Program -tentteihin.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kysy lisätietoja

  • Lähiopetus
  • Pécs
  • englanti

Hakeminen

Koulutukseen haetaan sähköisen hakujärjestelmän kautta. Tarkemmat hakuohjeet löytyvät Veridium Educationin kotisivuilta.

Pääsyvaatimuksena on:

  1. Lukio- ja ylioppilastutkinto tai muu vastaava toisen asteeen koulutusta osoittava todistus
  2. Lääkärintodistus, josta käy ilmi että hakija kykenee fyysisesti ja henkisesti suoriutumaan korkeakouluopinnoista, eikä kärsi lukihäiriöstä. Todistuksesta on ilmettävä myös negatiiviset testitulokset HIV:sta sekä B-hepatiitista.

Hakuprosessiin sisältyy lisäksi pääsykoe ja haastattelu.

Tutkinto / todistus

Lääketieteen lisensiaatti

Kustannukset

Lukuvuosi- ja pääsykoemaksu tarkistetaan Veridium Educationilta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lääketieteen opinnot Unkarissa? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Veridium Education
Tornimäe 5
10151 Tallinna

Veridium autaa sinua löytämään tulevaisuutesi ammatin!

Veridium Education tarjoaa mahdollisuuden monipuolisiin alemman ja ylemmän asteen korkeakoulututkintoihin Helsingissä ja Unkarissa. Veridium Educationin tarjoamat vaihtoehdot sopivat niin tuoreille ylioppilaille, välivuotta suunnitteleville kuin ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneillekin. Ulkomailla opiskelun suosio kasvaa jatkuvasti, ja kansainvälinen tutkinto sekä hyvä kielitaito ovat vahvoja valtteja...

Lue lisää oppilaitoksesta Veridium Education ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu