Sivuston käyttötapa: Mobiili

Lääketieteen opinnot Unkarissa

Veridium Education
Yhteenveto
Noin 6 vuotta
englanti
Opintotukikelpoinen
Päiväopinnot
Pääaineopinnot ja kandidaatin tutkinnot
Budapest, Pécs, Szeged
Alkavat koulutukset
Budapest
Kysy lisätietoja  (englanti)
Pécs
Kysy lisätietoja  (englanti)
Szeged
Kysy lisätietoja  (englanti)

Lääketieteen opinnot Unkarissa

Lääketiede

Lääketieteen opinnot Unkarissa

Haluatko suorittaa laadukkaan lääketieteen lisensiaatin tutkinnon ulkomailla? Veridium Educationin kautta voit opiskella lääketiedettä kolmessa eri yliopistossa Unkarissa ja saada pätevyyden toimia lääkärinä Suomessa.

Lääketieteen lisensiaatiksi (M.D.)

Voit opiskella lääketiedettä Unkarissa kolmessa arvostetussa yliopistossa. Opintojen kesto on noin kuusi vuotta ja opinnot suoritetaan englannin kielellä. Opiskelija voi toimia jo neljän vuoden opintojen jälkeen kesätöissä Suomessa Valviran laillistuksella. Suomalainen opiskelija saa myös automaattisesti pätevyyden toimia Suomessa lääkärinä lääketieteen lisensiaatin tutkinnon suoritettuaan.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan sähköisen hakujärjestelmän kautta. Tarkemmat hakuohjeet löytyvät Veridium Educationin kotisivuilta.

Pääsyvaatimuksena on:

  1. Lukio- ja ylioppilastutkinto tai muu vastaava toisen asteeen koulutusta osoittava todistus
  2. Lääkärintodistus, josta käy ilmi, että hakija kykenee fyysisesti ja henkisesti suoriutumaan korkeakouluopinnoista eikä kärsi lukihäiriöstä. Todistuksesta on ilmettävä myös negatiiviset testitulokset HIV:sta sekä B-hepatiitista.

Tämän lisäksi järjestetään pääsykoe ja haastattelu.

Tutkinto / todistus

Lääketieteen lisensiaatti

Kustannukset

Lukuvuosimaksun suuruus vaihtelee yliopistoittain, lukuvuosi- ja pääsykoemaksu tarkistetaan Veridium Educationilta. Kaikkia yliopistoja koskeva hakemusmaksu on 200 USD.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lääketieteen opinnot Unkarissa? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Veridium Education

Veridium Education

Veridium Education

Veridium Education tarjoaa mahdollisuuden monipuolisiin alemman ja ylemmän korkeakoulututkintoihin Virossa ja Unkarissa. Veridium Educationin tarjoamat vaihtoehdot sopivat niin tuoreille ylioppilaille, välivuosia pitäneille kuin ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneillekin. Ulkomailla opiskelun suosio kasvaa jatkuvasti ja kansainvälinen tutkinto ja vahva kielitaito ovat vahvoja valtteja työmarkkinoilla....


Lue lisää oppilaitoksesta Veridium Education ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Veridium Education

Tornimäe 5
10151 Tallinna

 Näytä puhelinnumero
www.veridium.eu


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Lääketieteen opinnot Unkarissa täytä seuraavat tiedot: