Näyttää 1-9 koulutusta 9 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-9 koulutusta 9 tuloksesta

Musiikki / Opiskele ulkomailla -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Musiikin koulutuksen tavoitteena on, että valmistunut muusikko tai musiikinopettaja hallitsee hyvin ammattinsa ydinasiat ja haluaa kehittää edelleen itseään ammatissaan. Musiikkin opiskelleiden työtehtävät ovat hyvin vaihtelevia.

Musiikkikoulutusta järjestetään kaikilla eri opintotasoilla. Moni aloittaa musiikin opiskelun jo nuorena yksityisillä laulu- tai soittotunneilla. Moni on myös niin sanotusti itseoppinut esimerkiksi soittamalla tai laulamalla esimerkiksi bänditreeneissä.

Korkeamman koulutustason opinto-ohjelmiin on usein pääsyvaatimuksena aikaisempi osaaminen musiikin alalta.

Musiikin opiskelu ulkomailla

Monet haluavat opiskella musiikkia ulkomailla, ja siihen onkin useita vaihtoehtoja ympäri maailmaa. Musiikin koulutusta ulkomailla tarjoaa esimerkiksi:

  • Musicians Institute (MI): Haluatko laulaa, soittaa bassoa, rumpuja tai kitaraa tai kirjoittaa musiikkia elokuviin ja televisioon? Siintääkö suunnitelmissa mahdollisesti ura levy-yhtiössä? Musicians Institute -koulussa Los Angelesissa löydät itsesi musiikkialan keskuksesta ja saat paljon arvokasta tietoa, inspiraatiota ja luot tärkeitä kontakteja. Useat musiikkialan ammattilaiset ovat olleet MI:n opiskelijoita.

Muusikon ammatti

Musiikin koulutusohjelmasta valmistunut muusikko voi työskennellä esiintyvänä taiteilijana esimerkiksi orkesteri- tai kamarimuusikkona, säestäjänä tai laulajana. Muusikko osaa soittaa yhtä tai useampaa soitinta, joita hän soittaa solistia säestäen esimerkiksi pop- ja rockyhtyeissä, tanssiorkestereissa tai muissa musiikkikokoonpanoissa. Muusikon ammatti voi olla toisinaan rankkaa epäsäännöllisten työaikojen takia.

Musiikki / Opiskele ulkomailla

Vertaile koulutuksia