Näyttää 1-20 koulutusta 32 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-20 koulutusta 32 tuloksesta
1
2

Taiteen / Kulttuurin opiskelu ulkomailla -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Taiteen / kulttuurin alalta löytyy lukuisia ulkomaisten oppilaitosten tarjoamia koulutusvaihtoehtoja. Taidekoulutus on laaja kulttuurialue ja se jaetaan useimmiten neljään eri opintoalaan: käsi- ja taideteollisuus, viestintä ja informaatiotieteet, teatteri ja tanssi sekä musiikki. Kulttuurikoulutus on erittäin laaja pitäen sisällään monia eri koulutuksia ulkomaisissa oppilaitoksia.

Taiteen ja kulttuurin alalla työskentely on monien unelma, mikä tarkoittaa että kilpailu sekä opiskelu- että työpaikoista on kovaa. Ammatit taiteen ja kulttuurin alalla vaativat taidon lisäksi määrätietoisuutta ja kovaa työtä tavoitteita kohti. Alalla on lukemattomia suuntautumisvaihtoehtoja, ja koulutuksen jälkeen työmahdollisuuksia on monia. Tärkeisiin ominaisuuksiin kuuluu luovuus, ongelmanratkaisutaidot sekä kyky hahmottaa visuaalista ympäristöä. Myös kielitaito ja oman osaamisen markkinointi auttavat menestymään alalla - niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Taide- ja kulttuurikoulutus - työllistyminen?

Kulttuurin alalta valmistuneet voivat työskennellä mm. erilaisissa museoissa, kulttuurihallinnossa, kirjastoissa tai media-alalla. Perinne- ja kulttuurialan tutkijat tekevät usein kenttätyötä. Erityisesti kulttuuriantropologia antaa valmiuksia kansainvälisiin tehtäviin, kuten kehitysyhteistyöhön tai maahanmuuttajien parissa tehtävään työhön. Taide / kulttuuri on kuitenkin alana hyvin laaja ja alalta löytyy täten myös lukuisia eri työllistymisvaihtoehtoja.

Taiteen / kulttuurin opiskelu ulkomailla 

Jos olet kiinnostunut suorittamaan koko taiteen / kulttuurin koulutuksen ulkomailla, kannattaa sinun ottaa yhteyttä suoraan haluamaasi oppilaitokseen saadaksesi kaikki tarvittavat tiedot. Esimerkiksi Virossa Tallinnan yliopistossa sekä Viron Taideakatemiassa on perinteisesti paljon suomalaisia taiteen / kulttuurin opiskelijoita. Myös KILROY Educationin tarjonnasta löytyy taiteen / kulttuurin koulutuksia monissa ulkomaisissa yliopistoissa. Saksassa esimerkiksi European College of Liberal Arts tarjoaa alan koulutuksia. Lue lisää muista taiteen / kulttuurin koulutusvaihtoehdoista ulkomailla klikkaamalla jotakin yllä olevista hakutuloksista. Onnea taiteen / kulttuurin opintoihisi ulkomailla!

taide / kulttuuri

Vertaile koulutuksia