Sertifikaattikoulutus ulkomailla (6–12 kuukautta)

University of California Los Angeles (UCLA)
Yhteenveto
6–12 kuukautta
englanti
Yliopistot
Los Angeles

Alkavat koulutukset
Los Angeles
kesäkuu 2023

Los Angeles
heinäkuu 2023

Los Angeles
tammikuu 2024

Los Angeles
maaliskuu 2024

Video

University of California Los Angeles Extension

Sertifikaattikoulutus ulkomailla (6–12 kuukautta)

Sertifikaattiohjelmat sisältävät yleensä 9–12 kurssia ja kestävät vähintään 6 kuukautta. Voit ilmoittautua kursseille jo etukäteen, mutta huomaa, että kurssimaksu tulee maksaa jo ilmoittautumisen yhteydessä. 

Monet kursseista järjestetään iltaisin 18–22 aikaan pari kertaa viikossa.

Kun olet opiskellut UCLA Extensionissa vähintään 9 kuukautta (kolme vuosineljännestä), voit hakea OPT-viisumia. Viisumilla voi työskennellä vuoden ajan Yhdysvalloissa opintojesi päätyttyä. 

Sertifikaattikoulutukset

Valittavanasi on laaja valikoima erilaisia sertifikaattikoulutuksia. Tässä muutamia suosituimpia:

Acting

Näyttelijäkoulutus sinulle, joka haluat aloittaa näyttelijänurasi Los Angelesin sykkeestä! Koulun kampus sijaitsee Beverly HIllsin ja Santa Monican välissä, lähellä Hollywoodin ja Burbankin äänitysstudioita.

Fitness Instruction

UCLAssa voit opiskella myös suositun personal trainer -koulutuksen. Tämä on täydellinen koulutus sinulle, joka haluat auttaa muita saavuttamaan täyden potentiaalinsa ja haastamaan omia rajojaan!

Digitaalinen markkinointi

Oletko kiinnostunut sosiaalisesta mediasta ja vaikuttajamarkkinoinnista? Digimarkkinoinnin sertifikaatti sopii erityisesti sinulle, joka haluat työskennellä markkinoinnin parissa ja keskittyä digitaalisiin kanaviin.

Real Estate

Kiinteistöalan sertifikaatti on yksi pohjoismaisten opiskelijoiden suosikkeja. Jos haaveilet kiinteistöalan koulutuksesta Yhdysvalloissa, tämä koulutus sopii sinulle kuin nenä päähän!

Project Management

UCLAssa voit opiskella myös uuden projektinhallinnan sertifikaattikoulutuksen, josta otat haltuusi parhaat tekniikat ja menetelmät sekä saat hyvän pohjan projektien johtamiseen, -hallintaan ja toteutukseen.

Hakeminen

Toimimme yhteistyössä joidenkin ulkomaisten oppilaitosten kanssa ja autamme sinua maksutta niihin opiskelemaan hakemisessa. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Pääsyvaatimukset

UCLA Extension -sertifikaattikoulutukseen sinun tulee osoittaa kielitaitosi kielitestillä. Vaatimuksena on TOEFL-testistä vähintään 83 pistettä, iTEP Academic -testistä 4,5 tai IELTS-testistä vähintään 6,5. Jotkut opintolinjat vaativat hieman korkeampia pisteitä.

Hakeaksesi sinun ei tarvitse olla opiskellut korkeakoulussa. Jos saat TOEFL:stä 83–99 pistettä tai IELTS:stä alle 6,5, tulee sinun suorittaa opintojesi aikana 1–2 englannin kurssia.

Hakeaksesi Study Abroad -koulutuksiin sinun tulee olla kirjoilla korkeakoulussa. TOEFL-testistä vaaditaan vähintään 91 pistettä tai IELTS-testistä 7,0.

Hakuaika

Viimeinen hakupäivä on 3 kuukautta ennen kurssin alkua, mutta suosittelemme hakemaan mahdollisimman aikaisin, jotta pääset ajoissa kiinni viisumiprosessiin.

Huomaa, että sinulla tulee olla jo tulos IELTS:ltä tai TOEFL:ltä hakemuksen rekisteröinnin yhteydessä. 

Kustannukset

Kurssimaksut 2022

Sertifikaatit – 6–12 lukukautta

Hinnat vaihtelevat alan mukaan.Lue lisää täältä. 

Huomaa, että saatat joutua lukemaan myös 1–2 englannin kurssia todistuksessasi olevien kurssien lisäksi riippuen siitä, mitä saat TOEFL / IELTS -tuloksista. Englannin kurssit maksavat noin 880 USD/kpl (noin 759 EUR).

Muut maksut, sertifikaattikoulutus:

  • Hakemusmaksu: 150–250 USD (noin 130–216 EUR)
  • Kansainvälisen opiskelijan maksu: 2000 USD (noin 1726 EUR)
  • Terveysvakuutus: 800 USD (noin 690 EUR) / lukukausi (huom. 4 vuodessa). Voit ottaa vakuutuksen myös muuta kautta.

Nämä ovat UCLA:n maksuja. Me autamme sinua hakuprosessissa maksutta.

Message the Blueberry team

Are you interested in studying abroad? Send us an email, and we will help you! :)

University of California Los Angeles (UCLA)

University of California Los Angeles (UCLA)

Tartu tilaisuuteen opiskella Kaliforniassa yhdessä maailman korkeimmalle arvostetuista yliopistoista! Täällä voit valita, haluatko opiskella valinnaisia ​​kursseja yhden tai kahden lukukauden aikana tai suorittaa sertifikaattikoulutuksen. Jos olet opiskellut UCLA Extensionissa vähintään 9 kuukautta (kolme vuosineljännestä), voit hakea OPT-viisumia, mikä tarkoittaa, että...


Lue lisää oppilaitoksesta University of California Los Angeles (UCLA) ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

University of California Los Angeles (UCLA)

University of Los Angeles
Los Angeles

Tilaa lisätietoa

Are you interested in studying abroad? Send us an email, and we will help you! :)