Technology Governance & Digital Transformation (MA) | päiväopinnot

Tallinn University of Technology (TalTech)
Yhteenveto
2 vuotta
englanti
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: 1.8.2023
   
Lähiopetus
Tallinna
Itsenäiset maisteriohjelmat
Tallinn University of Technology (TalTech)

Technology Governance & Digital Transformation (MA) | päiväopinnot

The Technology Governance and Digital Transformation -maisteriohjelma on suuntautunut vahvasti tulevaisuuteen. Ohjelma on myös vahvasti moni- ja poikkitieteellinen taloustieteestä teknologiaan ja innovaatioista yhteiskuntapolitiikkaan.

Koulutusohjelmassa kaikki tulevaisuuden sosioekonomiset osa-alueet linkittyvät toisiinsa. Maisteriohjelma valmentaa opiskelijat johtamaan ja ajattelemaan kriittisesti teknologista muutosta, innovaatioita ja digitalisaatiota. Tämän ansioista opiskelijat ovat valmiita menestymään teknologiapainotteisissa yksityisen ja julkisen sektorin organisaatioissa sekä kansainvälisissä elimissä.

TalTechilla halutaan ymmärtää digitaalisia teknologioita kehityksen suunnannäyttäjinä kaikkialla maailmassa. Lisäksi TalTech haluaa varmistaa, että voimme digitaalisilla teknologioilla saada aikaan kestävää ja ihmislähtöistä kehitystä.

Miksi tämä koulutusohjelma?

  • Koulutusohjelman rakenne täydentää perinteistä oppikirjatietoa, talouden valtavirtasuuntauksia ja hallintoteorioita realistisilla ja ajankohtaisilla näkökulmilla sekä tapaustutkimuksilla.
  • Koulutuksessa pääset vierailemaan Viron paikallishallinnon organisaatioissa ja yrityksissä. Lisäksi pääset kuulemaan Virosta ja muualta maailmasta tulevien johtavien innovaattoreiden ja visionäärien luentoja.
  • Opetus perustuu tapaustutkimuksille ja koulutuksessa painotetaan työharjoitteluun osallistumista ja muuta käytännön harjoittelua asiaankuuluvaa teoriaa unohtamatta.
  • Virossa tarvitsee pysyä vähintään vuoden verran. Toinen lukuvuosi on omistettu työharjoittelulle, laboratoriolle ja lopputyön kirjoittamiselle, jotka voidaan toteuttaa missä päin maailmaa tahansa.

Opintojen rakenne

  • Yleiset opinnot – opintojen aiheena on yrittäjyys sekä innovaatio- ja teknologiajohtamista. Niitä tarkastellaan sekä suppeasta että laajasta näkökulmasta liiketoimintaympäristön ja digitalisaation ja julkisen sektorin välisten linkkien ymmärtämisen kautta.
  • Perusopinnot – opinnot tarjoavat yleiskatsauksen erilaisiin taloudellisen kehityksen ja innovaatioiden näkökumiin, kuten varallisteen, tuotantopääomaan (teknologia), sosiopoliittiseen viitekehykseen (instituutiot), ja niiden rooleihin innovaatioissa.
  • Erikoistumisopinnot – syventävät ymmärrystä (a) innovaatioista, teknologisesta kehityksestä ja niitä tukevasta sosioekonomisesta ympäristöstä (b) julkishallinnosta ja julkisen sektorin toiminnoista tarkastelemalla niitä sähköisen hallinnon ja digitaalisen muutoksen näkökulmista.
  • Vapaavalintaiset opinnot – moduulissa opiskelijat saavat valita kursseja tarpeidensa ja omien mielenkiinnon kohteiden mukaan.
  • Lopputyö – opiskelijan tekemä tutkimustyö teknologian hallinnan tai digitaalisen muutoksen alueelta. Työssä opiskelija havainnollistaa kykyjään kriittiseen tiedon käyttöön, tulosten analysointiin ja johtopäätösten tekemiseen.

Uramahdollisuudet

Koulutusohjelma valmistaa maailmanlaajuisesti haluttuja teknologisen ja digitaalisen muutoksen asiantuntijoita. Ohjelman jälkeen voit työskennellä kansallisissa viranomaisissa tai kansainvälisissä oranisaatioissa esimerkiksi innovaatioasiantuntijana tai innovaatiopäällikkönä. Voit myös työskennellä voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa ja yksityisellä sektorilla esimerkiksi yrittäjä-omistajana, teknologiakonsulttina, innovaatiopäällikkönä tai analyytikkona.

Koulutusohjelma tarjoaa myös kilpailuedun jatkaa akateemista uraasi tutkijana akateemisissa instituutioissa. Voit myös jatkaa tohtoriohjelmiin.

Hakeminen

Hakijalla tulee olla vähintään alempi korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta. Lisäksi hakijoiden tulee suorittaa GRE General Test-koe, kirjoittaa motivaatiokirje sekä osallistua verkossa suoritettavaan etähaastatteluun.

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien kotisivujen kautta, ja kotisivuilta löydät myös tarkempaa lisätietoa koulutusohjelmakohtaisista hakukriteereistä ja GRE General Test -kokeesta. 

Hakuaika 1.2.2023-1.8.2023.

Tutkinto / todistus

Master of Arts in Social Sciences (MA)

Kustannukset

2800 €/ lukuvuosi.

Tietoa elämisen kustannuksista

Suomalaiset saavat Viroon opintorahaa ja asumislisää. Opintovuoden aikaista tukea saa syyskuusta kesäkuulle noin 460 euroa kuukaudessa. Tämän lisäksi opiskelija voi hakea valtion takaamaa opintolainaa, joka on kandiopiskelijalle 8000 euroa vuosittain (8000e x 3v). Keskimäärin tämä tekee 800 euroa kuukaudessa. Lisätietoja maisteriohjelmille myönnettävistä opiskelijaeduista saat Kelalta.

Tallinnassa eläminen on yleisesti edullisempaa kuin Suomessa, joten omiin elinkustannuksiin voi osittain vaikuttaa itse.

Tallinnan Teknillisen yliopiston asuntoloiden vuokrien hinta on noin 150 euroa kuukaudelta. Kaupungissa vuokralla asuminen kustantaa noin 300–600 euroa kuukaudessa. Jaetussa yksityisessä huoneistossa asuminen (kolmio kämppiksen kanssa) kustantaa n. 300–500 euroa kuukaudessa.

Elintarvikekustannukset Tallinnassa ovat noin 200–250 euroa kuukaudessa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Technology Governance & Digital Transformation (MA) | päiväopinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tallinn University of Technology (TalTech)

Haluatko lisätietoa TalTechin koulutustarjonnasta?

Vuonna 1918 perustettu TalTech sijoittuu maailman parhaiden yliopistojen QS University World Rankings-listauksessa ylimmän 3 % joukkoon. TalTech on Viron ainoa teknillinen korkeakoulu, ja siellä opiskelee yli 9200 opiskelijaa, joista lähes 1200 eli noin 13% on kansainvälisiä opiskelijoita. TalTechissä koulutusohjelmat ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Tallinn University of Technology (TalTech) ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tallinn University of Technology (TalTech)

Ehitajate tee 5
19086 Tallinna

 Näytä puhelinnumero

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Technology Governance & Digital Transformation (MA) | päiväopinnot täytä seuraavat tiedot: