Taidehistorian opinnot Ranskassa

06 maalis 2020
KYSYMYS
Hei,
koulutushakukoneessanne näyttää siltä, ettei Ranskassa olisi mahdollista opiskella taidehistoriaa. Esimerkiksi Paris college of art - yliopistossa voi opiskella taidehistoriaa. Educations.com sivun mukaan lukukausimaksu on 13350€/lukukausi, mutta sivuillanne lukee, ettei suomalaisten tarvitse maksaa näin suuria hintoja Ranskassa opiskellessaan. Miten on siis asian laita? Kiitos!

Vastaus

06 maalis 2020

Hei,

Kiitos viestistäsi. Kyllä, Paris College of Arts on oiva paikka taidehistorian opiskeluun. Kustannuksiin liittyvät asiat kannattaa aina tarkistaa oppilaitoksen omilta sivuilta - tästä pääset kurkkaamaan lisätietoa kustannuksista.

Syystä tai toisesta, lukukausimaksut voivat vaihdella eri sivustoilla, mutta luotettavin ja varmin tieto löytyy oppilaitoksen omilta sivuilta. Voit myös hyvin esimerkiksi sähköpostitse olla yhteydessä Paris College of Art:n. He osaavat sieltä sanoa tarkemmin kustannuksista ja siitä, mikäli kustannukset sinulle olisi edullisemmat. Yleensä henkilökunta ulkomaisissa kouluissa on hyvin avuliaita uusia opiskelijoita kohtaan. 

Paris College of Art:

15 rue Fénelon
75010 Paris France
T +33 1 45 77 39 66 
contact@paris.edu

Toivottavasti tästä oli sinulle apua ja onnea tuleviin opiskeluihisi! :) 

Ystävällisin terveisin,

studentum.fi

Tilaa uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.