Lääketieteen opinnot Espanjassa

11 marras 2016
KYSYMYS
Moikka!
Olisin kiinnostunut Lääketieteen opinnoista Espanjassa. En ole löytänyt netistä tarkkaa infoa esim. tarkoista pääsy vaatimuksista( pääsykoe? ylioppilastodistuksen numeroiden vaikutus, kielikoe..?)enkä lukukausi maksuista. Tottakai kiinnostaisi Espanjan parhaimmat yliopistot Barcelonassa, Madridissa? Mitkä ovat parhaimpia? Mihin suomalaisen kannattaisi hakea? Mutta myös mihin on mahdollisuus päästä sisään, mitkä ovat rajat? Haluaisin yliopiston jossa lukukausi maksut olisivat mahdollisimman vähäiset. Olen ollut vuoden vaihdossa Argentiinassa, joten osaan espanjaa. En kuitenkaan osaa alalla vaadittavaa lääketieteellistä sanasto, vaan perus tilanteissa tarvittavaa kieltä. Kuinka hyvää Espanjaa vaaditaan sisäänpääsyyn? Haluaisin tietää mahdollisimman paljon Lääketieteen opiskeluista Espanjassa, ja mihin kannattaisi lähteä hakemaan? Tuntuu liian haastavalta alkaa itse etsimään ensin yliopistoja, sitten parhaimpia yliopistoja, ja niistä tietoja ja eroja nettisivuilta jotka ovat vaikelukuisia ja epäselviä, joten olisi kiva jos täältä saisi infoa! :)

Vastaus

15 marras 2016

Hei, 

Kiitos kysymyksistäsi. Yksi mahdollisuus voisi tottakai olla opiskella lääketiedettä englanniksi Espanjassa. Löydät yhden vaihtoehdon täältä:

https://www.studentum.fi/koulutukset/study-for-a-better-future/laakarikoulutus-englanniksi-espanjassa-304844

Voit myös kysyä lisätietoa koulutuksesta saman sivun alareunasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Jos haluat opiskella espanjan kielellä, riippuvat lukukausimaksut siitä haetko julkisiin oppilaitoksiin vai yksityisiin, joissa maksut ovat korkeammat. Valitettavasti tämän enempää tietoa ei meilläkään ole lääketieteen opiskelusta Espanjassa vaan hakutiedot ym. pitäisi selvittää yliopistojen omilta sivuilta. Voithan ottaa heihin yhteyttä ja kysyä heiltä suoraan mitä hakemiseen vaaditaan.

Tsemppiä koulun löytämiseen!

Ystävällisin terveisin,

Anssi, Studentum.fi

Tilaa uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.