EF Opintovuosi ulkomailla | San Diego

EF Education First
Yhteenveto
6, 9 tai 11 kuukautta
englanti
Tammi-, huhti-, kesä- tai syyskuussa
   
Lähiopetus
San Diego
Kielimatkat
Opintovuosi ulkomailla | San Diego / EF Education First

EF Opintovuosi ulkomailla | San Diego

San Diego vetää jatkuvalla auringonpaisteellaan, valkeilla hiekkarannoillaan ja rennolla ilmapiirillään puoleensa niin taiteilijoita, surffaajia kuin opiskelijoitakin. Kehitä kielitaitoasi EF:n upouudessa Point Loman sydämessä sijaitsevassa koulussa, josta pääset rannalle helposti kävellen ja kaupungin keskustaan vain hetkeksi bussiin istahtamalla.

Tietoa EF San Diegosta

EF:n upouusi San Diegon koulu hohtaa niin ulko- kuin sisäpuoleltakin.

  • Upouusi koulu kymmenkerroksisessa rakennuksessa, josta näkymät Tyynelle valtamerelle
  • Urheilumahdollisuuksina mm. hyvin varustettu kuntosali, tanssistudio, jalkapallokenttiä sekä hiekkapohjaisia lentopallokenttiä
  • Opiskelijoiden käytössä elokuvateatteri, pöytäjalkapallopeli ja ulkoterassi
  • Vain viiden minuutin kävelymatka paikallisiin kauppoihin, kahviloihin ja ravintoloihin
  • Helpot julkisen liikenteen yhteydet Gaslamp-kortteliin, La Jollaan sekä Mission Beach -rannalle

Opiskelu EF:n kielikoulussa

EF Opintovuoden aikana saavutat sujuvan kielitaidon, näet maailmaa, laajennat kansainvälistä verkostoasi ja valmistaudut jatko-opintoihisi ja uraasi. EF:n avulla voit suunnitella juuri sinun tavoitteisiisi ja toiveisiisi parhaiten sopivan opinto-ohjelman.

Yliopistojen tunnustamat ohjelmat ja työharjoittelumahdollisuus kehittävät osaamistasi ja antavat arvokasta sisältöä ansioluetteloosi. Opiskelet kansainvälisessä ympäristössä yhdessä yli sadasta eri maasta tulevien opiskelijoiden kanssa.

Hakeminen ja kelpoisuus

EF opintovuosi ulkomailla on tarkoitettu sinulle, joka haluat yhdistää kieliopintoihisi myös akateemisia opintoja tai valmistautua jatko-opintoihin ulkomailla. Yksilöidyt 6, 9 tai 11 kuukauden kestoiset ohjelmat keskittyvät henkilökohtaisiin akateemisiin tai ammatillisiin tavoitteisiisi. Voit valita sinulle sopivimman kurssiohjelman. Kysy lisää!

Opinto-ohjelma

EF Intensiiviohjelma

Tehokas kielikylpy, suosituin EF kurssi (opetusta 32 tuntia viikossa)

EF Yleisohjelma

Joustava kurssiohjelma (opetusta 26 tuntia viikossa)

EF tutkintovalmennukset (32 tuntia viikossa):

  • Cambridge English 
  • TOEFL- ja TOEIC

Asuminen San Diegossa

EF Asuntola – Asu kaupungin sydämessä yhdessä muiden kansainvälisten EF-opiskelijoiden kanssa. Asuntolasta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet koulullesi, kauppoihin, ravintoloihin ja urheilumahdollisuuksiin. Useimmissa asuntoloissa on myös langaton internetyhteys, ruokailumahdollisuus ja paljon muita mukavuuksia.

EF Kotimajoitus – Uuteen kulttuuriin uppoutuminen onnistuu parhaiten asumalla paikallisessa kodissa. Syvennät tietouttasi kohdemaan kulttuurista, opit helpommin paikallista puhekieltä ja aksenttisi kehittyy huomaamattasi. Kodit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä EF-koululta.

Kysy hinnoista EF:ltä.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | San Diego? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

EF Education First

EF Education First 

EF eli Education First on maailman suurin yksityinen kielikouluttaja. EF on perustettu vuonna 1965 ja tarjoaa nykypäivänä kattavan valikoiman erilaisia koulutuksia – kielimatkoja, kielikursseja ja akateemisia koulutusohjelmia ulkomailla. EF:n tavoite on muuttaa unelmat kansainvälisiksi tavoitteiksi ja samalla rikkoa kielellisiä, kulttuurisia...


Lue lisää oppilaitoksesta EF Education First ja katso koulutustarjonta täältä

EF Education First yhteystiedot

EF Education First

Kalevankatu 44
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ef.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | San Diego täytä seuraavat tiedot: