Geneva Business School

paikassa Geneve (+ 2 sijaintia)
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Videoesittely

Geneva Business School

Geneva Business School

Geneva Business School perustettiin vuonna 1995 Genevessä nimellä Institut de Formation de Gestionnaire de Patrimoine (IFGP). Ensimmäisinä vuosinaan oppilaitos keskittyi yksityispankkiirien kouluttamiseen Sveitsissä. 2000-luvun alussa korkeakoulu alkoi suuntautua enemmän kansainväliseen koulutukseen. Samalla oppilaitos tarjosi mahdollisuuden opiskella korkeakoulussa ilman aiempaa taustaa pankkialalla.

Vuonna 2019 Geneva Business School kuului Sveitsin kymmenen parhaan liiketalousoppilaitoksen joukkoon. Geneva Business Schoolilla on nykyään useita kansainvälisesti tunnustettuja ohjelmia, jotka erikoistuvat muun muassa johtamiseen ja hallintaan, markkinointiin ja yrittäjyyteen, geopolitiikkaan ja digitaalisiin näkökohtiin. Geneva Business Schoolin opettajat ovat oman alansa ammattilaisia. Siten heillä on syvällistä tietämystä alansa maailmanlaajuisista trendeistä. Käytännönläheinen opetus yhdistettynä tiiviiseen yhteistyöhön liike-elämän kanssa varmistaa, että Geneva Business Schoolista valmistuneilla on täydet valmiudet siirtyä työelämään opintojensa jälkeen.

Geneva Business Schoolilla on monia merkittäviä kumppaneita ja tiiviitä kontakteja ympäri maailmaa. Yhteistyön kautta Geneva Business Schoolin tavoitteena on jatkuvasti kehittää koulutusohjelmiaan ja tarjota opiskelijoilleen arvokkaita verkostoja.

Todellista bisnestä – tuleville johtajille!

Geneva Business School on johtava kauppakorkeakoulu, joka tarjoaa edistyksellistä ja korkealuokkaista koulutusta Barcelonassa, Madridissa ja Genevessä. Tämä korkeakoulu on innovatiivisten oppimismenetelmien eturintamassa ja sitoutunut uusien teknologioiden käyttöön luokkahuoneissa ja niiden ulkopuolella. Esimerkiksi Geneva Business School käyttää Google Classroomsia edistääkseen opiskelijoiden välistä vuorovaikutusta sekä kasvattaakseen heidän itseluottamustaan ja osaamistaan. Geneva Business Schoolin opiskelijana pääset nauttimaan henkilökohtaisesta mentoroinnista ja juuri sinulle räätälöidystä koulutuksesta. Geneva Business Schoolin ammatillinen uratiimi auttaa opiskelijoita löytämään parhaat harjoittelumahdollisuudet ja tarjoaa uraohjausta.

Kaikki tiedekunnan jäsenet toimivat aktiivisesti omilla aloillaan. He tarjoavat arvokkaita näkemyksiään ajankohtaisista liiketoiminnan trendeistä sekä ainutlaatuisen pääsyn heidän maailmanlaajuiseen ammatilliseen verkostoonsa. Geneva Business Schoolissa saatu koulutus antaa kilpailuetua nykypäivän työmarkkinoilla pärjäämiseen. Geneva Business School on ylpeä ammattitaitoisesta tiedekunnastaan, kansainvälisestä verkostostaan sekä vaikuttavasta uraohjauksestaan.

Kiinnostuitko opiskelusta Geneva Business Schoolissa?

Jos kiinnostuit opiskelusta ja haluaisit kuulla lisää tai kaipaat apua hakemisessa, voit lähettää meille yhteydenottopyynnön.


Hakeminen

Toimimme yhteistyössä joidenkin ulkomaisten oppilaitosten kanssa ja autamme sinua maksutta niihin opiskelemaan hakemisessa. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Sinulla tulee olla suoritettuna lukion päättötodistus (tai vastaava). Riittävän englannin kielen kielitaidon voi osoittaa saamalla TOEFL-kielitestistä vähintään 74 pistettä tai IELTS-kielitestistä vähintään 6,4 tai Duolingo-kielitestistä 105 pistettä. Hakuprosessiin sisältyy myös videohaastattelu Geneva Business Schoolin edustajan kanssa.

Geneva Business Schoolilla ei ole tarkkaa viimeistä hakupäivää, mutta haku kannattaa hyvissä ajoin. Suositus on 3 - 4 kuukautta ennen opintojen suunniteltua alkamista.

Lukuvuosi

Syyslukukausi: 11.9.–22.12.2024

Kevätlukukausi: 4.3.–23.6.2024

Kurssimaksut

Kandidaatin tutkinto (3 vuotta)

Opiskelu Barcelonassa ja Madridissa maksaa 6 950 EUR / lukukausi.

Opiskelu Genevessä maksaa 12 700 Sveitsin frangia (noin 13486 EUR) / lukukausi.

Kansainvälisen johtamisen maisteri (1,5 vuotta)

Opiskelu Barcelonassa tai Madridissa maksaa 5 450 EUR / lukukausi.

Opiskelu Genevessä maksaa 10 250 Sveitsin frangia (noin 10 885 EUR) / lukukausi.

Liiketalouden maisteri (1,5 vuotta)

Koulutusta tarjotaan vain Geneven kampuksella.

Koulutuksen hinta on 12 950 Sveitsin frangia (noin 13 752 EUR) / lukukausi.

Muut maksut

Opiskelupaikan vastaanottamisesta peritään hallintomaksu. Jos haet jollekin espanjalaisista kampuksista, hinta on 1 900 euroa. Jos haet Geneven kampukselle, hinta on 3 000 Sveitsin frangia (n. 3 186 EUR).

Nämä ovat Geneva Business Schoolin maksuja. Me autamme sinua hakuprosessissa maksutta.

Asuminen

Geneva Business School tarjoaa useita majoitusvaihtoehtoja eri kampuksillaan. Majoitusvaihtoehtoja löytyy sekä oppilaitoksen kampusalueelta että kampuksen ulkopuolelta.

Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Master of Business Administration (MBA) Geneve
Master of International Management (MIM) 1,5 vuotta Useita (3)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Geneva Business School ? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Yhteystiedot

Geneva Business School

La Voie-Creuse 16
1202 Geneve


Sponsoroitu