Psykologian maisteriopinnot ulkomailla

21 tammi 2021
KYSYMYS
Hei!

Kysymykseni koskee psykologian maisteriopintoja ulkomailla. Missä maissa tämä olisi mahdollista englannin kielellä ja minkälainen hakuprosessi on? Minulla on siis alla jo sosiaalipsykologian kanditutkinto.

Olen yrittäny etsiä tietoa tuloksetta, joten vihje, että mistä sopivia maisteriohjelmia esimerkiksi voisi löytää, olisi jo hyvä alku!

Kiitos jo etukäteen vastauksesta :)

Vastaus

21 tammi 2021

Hei,

kiitos kysymyksestäsi. Psykologian maisteriopintoja englanniksi voit selata esimerkiksi osoitteessa educations.com. Tämä on studentum.fi:n kaltainen verkkosivu, mutta keskittynyt nimenomaan ulkomailla opiskeluun. Suoraan psykologian maisteriopintojen listaukseen pääset tästä linkistä.

Listauksen mukaan maisteriopintoja voi suorittaa useassa maassa niin Euroopassa kuin sen ulkopuolella, riippuen siitä minne haluat hakea. Hakuprosessit eroavat maittain, joten ensimmäinen askel on päättää minne haluat opiskelemaan. Tämän jälkeen kannattaa olla yhteydessä oppilaitoksiin ja kysyä heiltä suoraan hakuprosessista (aiempien opintojen vastaavuudet, kielitaitovaatimukset, arvosanavaatimukset yms.).

Onnea tuleviin maisteriopintoihin!

Ystävällisin terveisin,

studentum.fi

Tilaa uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.