Näyttää 1-2 koulutusta 2 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-2 koulutusta 2 tuloksesta

Hieronnan opiskelu ulkomailla -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Hierojaopinnot ulkomailla

Monet ulkomaiset oppilaitokset tarjoavat hieronnan koulutusta. Myös suomalainen Tampereen Urheiluhierojakoulu järjestää urheiluhierojan koulutusta Espanjassa.

Hierojakoulutus ulkomaillaHierojakoulutus

Hieroja hallitsee perushieronnan ja pystyy soveltamaan sitä eri-ikäisten ihmisten ja eri kehonosien hieronnassa. Erilaisin käden ottein, säädellen hieronnan voimaa ja nopeutta, hieroja käsittelee lihakset ja lihasryhmät niin, että hieronta on anatomisesti ja fysiologisesti perusteltua ja tehokasta. Hieroja tarvitsee työssään kätevyyttä ja tuntoaistien herkkyyttä sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Hierojakoulutus koostuu teoriaosasta ja käytännön osasta. Teoria koostuu hieronnan teorian lisäksi mm. anatomiasta, fysiologiasta, patologiasta, liikehoidoista, lääkinnällisestä kuntoutuksesta, fysikaalisista hoidoista, ergonomiasta, hoitotyön etiikasta, ensiavusta sekä viestinnästä.

Hieroja työelämässä

Hierojakoulutuksen suorittanut tekee työtään vaihtelevissa työympäristöissä, useimmiten itsenäisenä ammatinharjoittajana omassa yrityksessään tai hoiva- ja hoitolaitoksissa, palvelutaloissa, kylpylöissä, liikuntakeskuksissa, asiakkaiden työpaikoilla ja kodeissa.

Vertaile koulutuksia