Sivuston käyttötapa: Mobiili

Hieronnan opiskelu ulkomailla

Hieronnan opiskelu ulkomailla

Hieronta / Opiskele ulkomailla

Haluatko opiskella hierojaksi? Hierojana voit työskennellä itsenäisenä yrittäjänä tai toisen palveluksessa mm. erilaisissa sosiaali- ja terveysalan, liikunnan ja hyvinvointialan yhteisöissä. Alta löydät ulkomailla tarjottavia hierojan koulutuksia. Onnea opintoihisi!

Näyttää 1-1 yhteensä 1 tulosta
Koulutukset Paikkakunta Oppilaitokset
Naprapatprogrammet | daggenomförandet Tukholma Naprapathögskolan
Näyttää 1-1 yhteensä 1 tulosta
 

Hieronnan opiskelu ulkomailla -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Hierojaopinnot ulkomailla

Monet ulkomaiset oppilaitokset tarjoavat hieronnan koulutusta. Myös suomalainen Tampereen Urheiluhierojakoulu järjestää urheiluhierojan koulutusta Espanjassa.

Hierojakoulutus ulkomaillaHierojakoulutus

Hieroja hallitsee perushieronnan ja pystyy soveltamaan sitä eri-ikäisten ihmisten ja eri kehonosien hieronnassa. Erilaisin käden ottein, säädellen hieronnan voimaa ja nopeutta, hieroja käsittelee lihakset ja lihasryhmät niin, että hieronta on anatomisesti ja fysiologisesti perusteltua ja tehokasta. Hieroja tarvitsee työssään kätevyyttä ja tuntoaistien herkkyyttä sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Hierojakoulutus koostuu teoriaosasta ja käytännön osasta. Teoria koostuu hieronnan teorian lisäksi mm. anatomiasta, fysiologiasta, patologiasta, liikehoidoista, lääkinnällisestä kuntoutuksesta, fysikaalisista hoidoista, ergonomiasta, hoitotyön etiikasta, ensiavusta sekä viestinnästä.

Hieroja työelämässä

Hierojakoulutuksen suorittanut tekee työtään vaihtelevissa työympäristöissä, useimmiten itsenäisenä ammatinharjoittajana omassa yrityksessään tai hoiva- ja hoitolaitoksissa, palvelutaloissa, kylpylöissä, liikuntakeskuksissa, asiakkaiden työpaikoilla ja kodeissa.

Vertaile koulutuksia