EF Opintovuosi ulkomailla | Berliini

EF Education First
Yhteenveto
6, 9 tai 11 kuukautta
saksa
Tammi-, huhti-, kesä- tai syyskuussa
   
Lähiopetus
Berliini
Kielimatkat
EF Opintovuosi ulkomailla | Berliini / EF Education First

EF Opintovuosi ulkomailla | Berliini

Opiskele saksaa Euroopan trendikkäimmässä pääkaupungissa – paikassa, jossa kansainvälinen taideyhteisö ja kiehtova historia yhdistyvät. Koulu sijaitsee Berliinin sydämessä vain muutamaan askeleen päässä ravintoloista, taidegallerioista ja kahviloista, jotka yhdessä luovat edistyksellisen tunnelman kaupunkiin. Pääset kätevästi tutustumaan Berliinin muuriin, joka sittemmin on peitetty graffitilla, tai pyöräilemään Charlottenburgin linnan puutarhaan.

Saksa on merkittävä talousmahti, jonka innovatiivista taidetta, designia sekä tuotantoalaa kadehtii koko Eurooppa. Modernista maasta löytyy kuitenkin myös reheviä jokilaaksoja, viehättäviä kyliä ja sankkoja vanhoja metsiä. EF Berliinin uudessa koulussa opiskelet saksaa ja tutustut samalla kaupungin klassiseen sekä räiskyvään puoleen.

Tietoa EF Berliinistä

Täysin remontoitu koulu on historiallinen rakennus kaupungin keskustassa lähellä Postdamer Platzia.

  • Modernit luokkahuoneet viimeisimmällä opetusteknologialla
  • Suuri ulkoterassi grillailuun
  • Kahvilat, ravintolat, teatterit ja kaupat kävelyetäisyydellä
  • Julkisen liikenteen yhteydet vain viiden minuutin kävelymatkan päässä

Opiskelu EF:n kielikoulussa

EF Opintovuoden aikana saavutat sujuvan kielitaidon, näet maailmaa, laajennat kansainvälistä verkostoasi ja valmistaudut jatko-opintoihisi ja uraasi. EF:n avulla voit suunnitella juuri sinun tavoitteisiisi ja toiveisiisi parhaiten sopivan opinto-ohjelman.

Yliopistojen tunnustamat ohjelmat ja työharjoittelumahdollisuus kehittävät osaamistasi ja antavat arvokasta sisältöä ansioluetteloosi. Opiskelet kansainvälisessä ympäristössä yhdessä yli sadasta eri maasta tulevien opiskelijoiden kanssa.

Hakeminen ja kelpoisuus

EF opintovuosi ulkomailla on tarkoitettu sinulle, joka haluat yhdistää kieliopintoihisi myös akateemisia opintoja tai valmistautua jatko-opintoihin ulkomailla. Yksilöidyt 6, 9 tai 11 kuukauden kestoiset ohjelmat keskittyvät henkilökohtaisiin akateemisiin tai ammatillisiin tavoitteisiisi. Voit valita sinulle sopivimman kurssiohjelman. Kysy lisää!

Opinto-ohjelma

EF Intensiivikurssi

Tehokas kielikylpy, suosituin EF kurssi (opetusta 32 tuntia viikossa)

EF Yleisohjelma

Joustava kurssiohjelma (opetusta 26 tuntia viikossa)

Asuminen Berliinissä

EF Kotimajoitus – Uuteen kulttuuriin uppoutuminen onnistuu parhaiten asumalla paikallisessa kodissa. Syvennät tietouttasi kohdemaan kulttuurista, opit helpommin paikallista puhekieltä ja aksenttisi kehittyy huomaamattasi. Kodit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä EF-koululta.

EF Asuntola – Asu kaupungin sydämessä yhdessä muiden kansainvälisten EF-opiskelijoiden kanssa. Asuntolasta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet koulullesi, kauppoihin, ravintoloihin ja urheilumahdollisuuksiin. Useimmissa asuntoloissa on myös langaton internetyhteys, ruokailumahdollisuus ja paljon muita mukavuuksia.

Kysy hinnoista EF:ltä.

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Haluatko tietää lisää koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | Berliini? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

EF Education First

EF Education First 

EF eli Education First on maailman suurin yksityinen kielikouluttaja. EF on perustettu vuonna 1965 ja tarjoaa nykypäivänä kattavan valikoiman erilaisia koulutuksia – kielimatkoja, kielikursseja ja akateemisia koulutusohjelmia ulkomailla. EF:n tavoite on muuttaa unelmat kansainvälisiksi tavoitteiksi ja samalla rikkoa kielellisiä, kulttuurisia...


Lue lisää oppilaitoksesta EF Education First ja katso koulutustarjonta täältä

EF Education First yhteystiedot

EF Education First

Kalevankatu 44
00180 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.ef.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | Berliini täytä seuraavat tiedot: