Yhteenveto
3 vuotta
englanti
syyskuu 2023
   
Lähiopetus
Lontoo
Kandi- ja maisteriohjelmat

Video

London South Bank University

Bachelor's Degree

London South Bank University tarjoaa erilaisia jännittäviä ja haluttuja kandiohjelmia, joiden suorittamiseen menee kolme vuotta. Voit valita esimerkiksi näistä kanditutkinnoista:

BA (Hons) Architecture

Tämän luovan arkkitehtikoulutuksen aikana opit niin piirtämisen, mallien luomisen kuin kirjoittamisenkin perusteet. Opinto-ohjelma painottaa opiskelijoiden oman luovuuden ja mielikuvituksen kehittämistä. Opinnot sisältävät paljon erilaisia projekteja, retkiä ja tutustumiskäyntejä kiinnostaviin paikkoihin ja rakennuksiin.

Voit lukea lisätietoja ohjelmasta täältä.

BA (Hons) Business Management with Marketing

Tämä on yksi LSBU:n suosituimmista kanditutkinnoista. Opinnoissa keskitytään markkinoinnin näkökulmiin ja pyritään kehittämään opiskelijoiden käytännön taitoja yritysten kanssa tehdyn yhteistyön avulla. Opintojen aikana opiskelet mm. markkinoinnin suunnittelua, markkinointistrategiaa, markkinatutkimusta, kuluttajakäyttäytymistä sekä yrityslogistiikkaa.

Voit lukea lisätietoja ohjelmasta täältä.

BA (Hons) Business Management with Project Management

Haluaisitko oppia johtamaan projekteja tehokkaasti? Haaveiletko johtavassa asemassa työskentelystä? Tässä kandiohjelmassa opit projektinhallinnan eri vaiheet sekä syvennyt projektijohtamisen perusteisiin. Opintojen aikana perehdyt mm. yritystalouden, ihmisten ja organisaatioden, yrityslogistiikan, riskienhallinnan ja laadunhallinnan aiheisiin.

Voit lukea lisätietoja ohjelmasta täältä.

BSc (Hons) Psychology

LSBU:ssa voit opiskella myös psykologiaa. Kiehtovan opintokokonaisuuden aikana perehdyt ihmisen ajatteluun, tunteisiin ja käyttäytymiseen. Voit opiskella myös useita erikoisaloja, kuten esimerkiksi oikeuspsykologiaa, riippuvuuspsykologiaa, kliinistä psykologiaa, urheilupsykologiaa tai lasten psykologiseen kehittymiseen keskittyvää opintohaaraa.

Voit lukea lisätietoja ohjelmasta täältä.

Hakeminen

Toimimme yhteistyössä joidenkin ulkomaisten oppilaitosten kanssa ja autamme sinua maksutta niihin opiskelemaan hakemisessa. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Pääsyvaatimukset

Sinulla tulee olla suoritettuna lukion päättötodistus (tai vastaava). Riittävän englannin kielen kielitaidon voi osoittaa saamalla TOEFL-kielitestistä vähintään 80 pistettä tai IELTS-kielitestistä vähintään 6,0.

Tutkinto / todistus

BA (Hons) tai BSc (Hons)

Kustannukset

Lukuvuosi 2021/22

Bachelor Degree (3 vuotta)
7 450 GBP (noin 8718 EUR) / lukukausi

Stipendit 2021/22

Kansainvälisille opiskelijoille taataan 1500 punnan stipendi / lukuvuosi. Korkean arvosanan saaneilla opiskelijoilla on mahdollisuus saada 3000 punnan (kandiohjelma) tai 4000 punnan (maisteriohjelma) Merit-stipendi / lukuvuosi. Merit-stipendiä ei voi yhdistää kansainvälisten opiskelijoiden stipendiin.

Message the Blueberry team

Are you interested in studying abroad? Send us an email, and we will help you! :)

London South Bank University

London South Bank University

Sinulla on nyt mahdollisuus opiskella Lontoon keskustassa sijaitsevassa London South Bank Universityssä! Tämä klassinen yliopisto tarjoaa sinulle laajan valikoiman koulutuksia. Yliopisto myös satsaa siihen, että vastavalmistuvat opiskelijat työllistyisivät nopeasti. Yliopiston työllistymisaste on yksi Lontoon parhaista – peräti 81 % yliopiston opiskelijoista...


Lue lisää oppilaitoksesta London South Bank University ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

London South Bank University

Tilaa lisätietoa

Are you interested in studying abroad? Send us an email, and we will help you! :)