Bachelor’s degree (3 - 4 vuotta)

Griffith University
Yhteenveto
3 - 4 vuotta
Kandi- ja maisteriohjelmat
Brisbane

Alkavat koulutukset
Brisbane
heinäkuu 2023

Brisbane
marraskuu 2023

Brisbane
maaliskuu 2024
Griffith University

Bachelor’s degree (3 - 4 vuotta)

Griffith Universityssä voit suorittaa kandidaatin tutkinnon, joka kestää noin 3 - 4 vuotta. Suosituimpia tutkintoja ovat Bachelor of Business, Bachelor of Design, Bachelor of Psychology ja Bachelor of Engineering.

Bachelor of Business

Griffith Universityn kauppatieteellinen tiedekunta kuuluu 200 parhaan yliopiston joukkoon maailmanlaajuisesti, mikä tekee siitä erinomaisen kohteen liiketoiminnasta kiinnostuneille. Yliopiston tavoitteena on olla opiskelijoille kilpailuetu, kun he siirtyvät työelämään. Opetus keskittyy vahvasti työnantajien arvostamiin taitoihin, mistä on hyötyä työnhaussa.

Bachelor of Design

Ohjelma antaa taidot kehittää tuotteita ja järjestelmiä sekä kriittistä ajattelua. Saat mahdollisuuden kehittää luovia valmiuksiasi sekä muotoiluajattelua. Koulutuksessa saat käsityksen siitä, miten maailma vaikuttaa muotoiluun ja kuinka muotoilu puolestaan vaikuttaa ympäristöömme.

Voit valita viidestä pääaineesta:

  • Visual Communication Design
  • Interior and Spatial Design
  • Product Design
  • Immersive Design
  • Interaction Design

Bachelor of Psychology

Koulutusohjelmassa saat tietoa kliinisestä, biologisesta, kognitiivisesta ja sosiaalisesta psykologiasta. Opit käyttämään ihmistenvälisiä taitoja ja metodeja, kun neuvot ihmisiä henkilökohtaisissa, terveydellisissä, ammatillisissa ja sosiaalisissa haasteissa. Opit soveltamaan psykologisia teorioita motivaatiota, stressiä, terveyttä ja rikollisuutta koskevissa toimissa. Opintoihin voi sisällyttää työharjoittelubn ja saada arvokasta kokemusta.

Bachelor of Engineering

Koulutusohjelma antaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa siihen, miten maailma toimii. Griffith Univeristy uskoo vahvasti oppimiseen käytännön tekemisen kautta, joten opiskelu on käytännönläheistä. Opettajat ovat intohimoisia tekniikkaa ja sen mahdollistamia muutoksia kohtaan.

Voit valita neljästä pääaineesta:

  • Civil Engineering 
  • Electronic Engineering 
  • Electronic and Energy Engineering 
  • Electronic and UAV Engineering

Hakeminen

Autamme sinua hakemisessa ja hakuprosessin eri vaiheissa. Ota meihin yhteyttä!

Tutkinto / todistus

Bachelor’s degree

Kurssimaksut

Hinnat alkaen 15 250 AUD (noin 9900 €) / lukukausi

Message the Blueberry team

Are you interested in studying abroad? Send us an email, and we will help you! :)

Griffith University

Griffith University Australian Queenslandissa on yksi Australian suosituimmista yliopistoista pohjoismaalaisten keskuudessa. Griffith Universityssä yhdistät opiskelut ja rantaelämän helposti. Juuri nyt sinulla on mahdollisuus hakea stipendiä, joka kattaa 50% kurssimaksusta, jos haet keväällä 2023 alkaviin opintoihin. Griffith University on äänestetty 50...


Lue lisää oppilaitoksesta Griffith University ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Griffith University

Brisbane

Tilaa lisätietoa

Are you interested in studying abroad? Send us an email, and we will help you! :)