Sivuston käyttötapa: Mobiili

Eläimiin liittyvä koulutus ulkomailla

Eläimiin liittyvä koulutus ulkomailla

Eläimiin liittyvä koulutus / Opiskele ulkomailla

Työskentely eläinten kanssa on palkitsevaa, mutta myös raskasta. Eläinten hyvinvointi on työssä etusijalla, ja työajat eivät välttämättä aina noudata tavallista päivärytmiä. Eläinten parissa työskentelyyn on olemassa useita eri mahdollisuuksia. Alle olemme keränneet muutamia ulkomaisia koulutusvaihtoehtoja sinulle, joka haluat kouluttautua työskentelemään eläinten kanssa.

Näyttää 1-1 yhteensä 1 tulosta
Koulutukset Paikkakunta Oppilaitokset
Eläinlääketieteen opinnot Unkarissa Budapest Veridium Education
Näyttää 1-1 yhteensä 1 tulosta
 

Eläimiin liittyvä koulutus ulkomailla -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Oletko kiinnostunut työskentelystä eläinten kanssa tai haluat vastata eläinten hoidosta? Haluaisitko työskennellä eläintarhassa tai eläinhoitolassa tai olet kenties kiinnostunut eläinlääkärin ammatista?

Eläimiin liittyviä ammatteja

Eläinlääkäreitä työskentelee kuntien, valtion, yliopistojen ja teollisuuden palveluksessa. Eläinlääkärin peruskoulutus on eläinlääketieteen lisensiaatin tutkinto. Opiskelu kestää noin 6 vuotta. Eläinlääkärillä on myös useita erikoistumismahdollisuuksia.

Eläintenhoitajaksi voi kouluttautua suorittamalla eläintenhoitoon suuntautuneen maatalousalan perustutkinnon. Koulutus kestää 3 vuotta. Eläintenhoitaja tuntee eläimen normaalin elinkaaren. Hän osaa yleisbiologian perusteet ja hänellä on kokonaisnäkemys eläinten biologisista erityispiirteistä. Hän osaa soveltaa tietojaan eläinten käyttäytymisestä sekä eri eläinryhmien ravinto- ja ympäristövaatimuksista hoitotyössään.

Eläimiin liittyvä koulutus ulkomailla

Jos olet kiinnostunut suorittamaan koko eläinlääkärin tutkinnon ulkomailla, kannattaa sinun ottaa yhteyttä suoraan haluamaasi oppilaitokseen saadaksesi kaikki tarvittavat tiedot. Erityisesti Virossa Tarton maatalousyliopistossa opiskelee merkittävä määrä suomalaisia eläinlääkärin ammattiin. Eläinlääketiedettä voi opiskella myös esimerkiksi Puolassa ja Tsekissä. Koiraopisto Rakkaat Haukut tarjoaa koulutusta Hollannissa ja Puolassa.

Eläimiin liittyvä koulutus - Opiskele ulkomailla

Vertaile koulutuksia