Software Engineering | päiväopinnot

Tallinn University of Technology (TalTech)
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: 1.8.2023
   
Lähiopetus
Tallinna
Itsenäiset maisteriohjelmat
Tallinn University of Technology (TalTech)

Software Engineering | päiväopinnot

Kansainvälinen ohjelmistosuunnittelun maisteriohjelmassa opit ohjelmistosuunnittelun ja johtamisen yleiset taidot sekä yritysjärjestelmien ja sulautettujen reaaliaikaisten järjestelmien syventävät taidot.  

Tarton yliopisto ja TalTech järjestävät koulutuksen yhteistyössä. Koulutusohjelmasta valmistuneet saavat tutkintotodistuksen molemmista yliopistoista.

Koulutusohjelma valmistaa opiskelijat maailman arvostetuimpien teknologiayritysten korkean teknologian rooleihin ja johtotehtäviin. Koulutusohjelma on läheisesti sidoksissa toimialaan ja opiskelijat saavat alan työkokemusta jo opintojen aikana.

Uramahdollisuudet

Koulutusohjelma valmistaa opiskelijat korkean teknologian rooleihin ja johtotehtäviin. Ohjelman alumneilla on hyvät valmiudet liittyä dynaamiselle ohjelmistoteollisuuden alalle Baltiassa, Pohjois-Euroopassa ja Itä-Euroopassa.

Koulutusohjelman alumnit parhaillaan työskentelevät Googlen, Facebookin, Ericssonin, Swedbankin, TransferWisen, Boltin, Kuehne + Nagelin, Nortalin ja monen muun yrityksen palveluksessa.

Hakeminen

Hakijalla tulee olla vähintään alempi korkeakoulututkinto tietotekniikan, tietojenkäsittelyn, ohjelmistosuunnittelun, tietokonetekniikan, tietojärjestelmien alalta tai muulta soveltuvalta alalta.

Hakijat joilla on kandidaatin tutkinto matematiikan tai luonnontieteiden aloilta ovat hakukelpoisia, jos he ovat suorittaneet vähintään 24 opintopisteen edestä kursseja tietotekniikasta, ohjelmoinnista, tietokantateknologiasta ja ohjelmistosuunnittelusta.

Lisäksi hakijoilla tulee olla todistus riittävästä englannin kielitaidosta ja kirjoittaa motivaatiokirje.

Koulutukseen haetaan Tarton yliopiston kotisivujen kautta, ja kotisivuilta löydät myös tarkempaa lisätietoa koulutusohjelmakohtaisista hakukriteereistä ja soveltuvista englannin kielen testeistä.

Hakuaika 1.2.2023-1.8.2023.

Tutkinto / todistus

Master of Science in Engineering (Software Engineering)

Kustannukset

60000 € / vuosi

Tietoa elämisen kustannuksista

Suomalaiset saavat Viroon opintorahaa ja asumislisää. Opintovuoden aikaista tukea saa syyskuusta kesäkuulle noin 460 euroa kuukaudessa. Tämän lisäksi opiskelija voi hakea valtion takaamaa opintolainaa, joka on kandiopiskelijalle 8000 euroa vuosittain (8000e x 3v). Keskimäärin tämä tekee 800 euroa kuukaudessa. Lisätietoja maisteriohjelmille myönnettävistä opiskelijaeduista saat Kelalta.

Tallinnassa eläminen on yleisesti edullisempaa kuin Suomessa, joten omiin elinkustannuksiin voi osittain vaikuttaa itse.

Tallinnan Teknillisen yliopiston asuntoloiden vuokrien hinta on noin 150 euroa kuukaudelta. Kaupungissa vuokralla asuminen kustantaa noin 300–600 euroa kuukaudessa. Jaetussa yksityisessä huoneistossa asuminen (kolmio kämppiksen kanssa) kustantaa n. 300–500 euroa kuukaudessa.

Elintarvikekustannukset Tallinnassa ovat noin 200–250 euroa kuukaudessa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Software Engineering | päiväopinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Tallinn University of Technology (TalTech)

Haluatko lisätietoa TalTechin koulutustarjonnasta?

Vuonna 1918 perustettu TalTech sijoittuu maailman parhaiden yliopistojen QS University World Rankings-listauksessa ylimmän 3 % joukkoon. TalTech on Viron ainoa teknillinen korkeakoulu, ja siellä opiskelee yli 9200 opiskelijaa, joista lähes 1200 eli noin 13% on kansainvälisiä opiskelijoita. TalTechissä koulutusohjelmat ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Tallinn University of Technology (TalTech) ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tallinn University of Technology (TalTech)

Ehitajate tee 5
19086 Tallinna

 Näytä puhelinnumero

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Software Engineering | päiväopinnot täytä seuraavat tiedot: