Sivuston käyttötapa: Mobiili

Bachelor's Programme in International Business Administration (BA)

Estonian Business School EBS
Yhteenveto
3 vuotta
englanti
Opintotukikelpoinen
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Tallinna
Pääaineopinnot ja kandidaatin tutkinnot

Video presentation

EBS Bachelor's programmes.

Bachelor's Programme in International Business Administration (BA)

Koulutusohjelma on tarkoitettu talouden ja kaupan alasta kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat hankkia tarvittavia tietoja ja taitoja työskennelläkseen kansainvälisessä yrityksessä tai julkisella sektorilla johtajana tai asiantuntijana. Koulutusohjelman suorittamalla voit erikoistua rahoitukseen ja laskentatoimeen tai markkinointiin ja viestintään sekä saat erittäin hyvät englannin kielen taidot.

Koulutusohjelmalla on korkein kansainvälinen tunnustus eli EPAS-akkreditointi.

Opettajat auttavat hankkimaan laajat tiedot taloustieteestä ja liiketoiminnasta sekä löytämään ratkaisuja yleisimpiin johtamisen haasteisiin. Opinnoissa käytetään nykyaikaisia opetusmenetelmiä, joita tukee monissa huippuyliopistoissa käytössä oleva pilvipohjainen verkko-oppimisympäristö Canvas.

Toisen opintovuoden syyslukukaudella opiskelija voi opiskella haluamiaan valinnaisaineita yhdessä EBS:n 60 partneriyliopistosta tai erikoistua rahoitukseen ja taloustieteisiin tai markkinointiin ja viestintään. EBS:llä on Viron yliopistoista kaikkein suurin partneriyliopistojen verkosto, johon kuuluu monia Euroopan parhaita kauppakorkeakouluja (EMLyon Business School, Università Bocconi, BI Norwegian Business School, Kedge Business School, Copenhagen Business School jne.). Opiskelija voi myös suorittaa kaksoistutkinnon Ison-Britannian vuoden yliopistoksi valitussa Lancaster School of Managementissa (The Times ja Sunday Times University of the Year 2018).

Kaksoistutkinto Englannista

Kaikilla kansainvälisen liikkeenjohdon opiskelijoilla on mahdollisuus saada EBS:n ja Lancaster University Management Schoolin kaksoistutkinto.

Kaksoistutkinto-ohjelmaan osallistuvat opiskelijat opiskelevat kaksi ensimmäistä opintovuotta EBS:ssa ja kaksi seuraavaa vuotta Lancaster Universityssä Isossa-Britanniassa. Valmistumiseen vaaditaan lopputyön puolustaminen. Ulkomaisen yliopiston tutkintotodistus on voimassa EBS:n tutkintotodistuksen kanssa.

Opintojen sisältö

Ensimmäisen opiskeluvuoden aikana opiskelija omaksuu perustiedot liikkeenjohdosta ja taloustieteestä. Toinen ja kolmas lukuvuosi sisältävät opintoja valitulta erikoistumisalalta: markkinointi ja viestintä tai rahoitus ja laskentatoimi. 

Rahoitus ja laskentatoimi

Tämä erikoistumissuunta antaa opiskelijalle rahoitusalan perusosaamisen, joka on erittäin tärkeää kaikille pienyrittäjille sekä suurempien yritysten rahoitusasiantuntijoille. 

Rahoituksen ja laskentatoimen erikoistumisopinnot sisältävät katsauksen:

  • henkilökohtaiseen ja start up -yritysten rahoitukseen
  • sijoitusten hallintaan ja riskianalyyseihin
  • yritysrahoitukseen ja -verotukseen
  • tilinpäätösten tekoon.

Koulutusohjelma on CFA-instituutin tunnustama ja rahoitusalan kursseja opetetaan CFA:n ensimmäisen tason vaatimusten perusteella. Laskentatoimen kursseilla käsiteltävät aiheet ovat suurilta osin ACCA:n koeteemojen mukaisia.

Markkinointi ja viestintä

Markkinoinnin ja viestinnän erikoistumisopinnot varustavat opiskelijat tiedoilla ja taidoilla, joiden avulla he pystyvät kohdistamaan yritysten ja organisaatioiden tarjonnan siihen, mitä kuluttajat arvostavat ja mistä he ovat valmiita maksamaan. Tämän erikoistumisen valinneet pystyvät valmistuttuaan osallistumaan brändien rakentamiseen ja kehittämiseen, asiakassuhteiden vaalimiseen ja tehokkaaseen brändiviestintään.

Markkinoinnin ja viestinnän erikoistumisen valitessasi opit esimerkiksi:

  • digitaalista markkinointia ja mainonnan suunnittelua
  • kuluttajakäyttäytymistä ja hinnoittelua
  • kulttuurienvälistä viestintää ja liiketoimintakäytäntöjä.

Koulutusohjelmasta valmistunut työelämässä

Ohjelmasta valmistuneet työskentelevät yleensä markkinointi- ja rahoitusalan asiantuntijoina ja perustason projektipäällikköinä keskisuurissa yrityksissä tai julkisen sektorin laitoksissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Lisätietoa EBS Tallinnan kansainvälisen liikkeenjohdon kandidaattiohjelmasta saat täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön. Estonian Business School on sinuun yhteydessä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!

In English

The Bachelor Programme in International Business Administration provides students with an understanding of the mechanisms of economy, the functioning of business and the influence of the business environment, in particular the influence of international factors on organizations. Mathematics and IT provide the student with knowledge needed in operating business. Specialized subjects give the student a thorough grounding for further specialization in Marketing and Communication or Finance and Accounting. For more information, please submit an information request below.

Hakeminen ja kelpoisuus

Suomessa asuvat hakijat hakevat Helsingissä tai Tallinnassa suoritettaviin kandidaatti- ja maisteriopintoihin EBS Helsingin sivutoimipisteen kautta. Hakulomakkeen täytettyään hakija kutsutaan valintahaastatteluun.

Ylioppilastutkinto:

Kandidaattiohjelmaan valituksi tulemiseen vaikuttaa ylioppilaskirjoitusten ja lukion päättötodistuksen englannin kielen ja matematiikan arvosanojen lisäksi valintahaastattelu, suullinen englannin kielen taito, sekä mahdollisten tasokokeiden tulokset. Ylioppilastutkintotodistuksen englannin kielen arvosanan ollessa alle Cum laude approbatur tulee suorittaa englannin kielen tasokoe. Lukion käyneellä hakijalla katsotaan olevan riittävä matematiikan taitotaso.

Ammattikoulun perustutkinto:

Ammattikoulututkinnolla hakevat suorittavat valintahaastattelun lisäksi englannin ja matematiikan tasokokeet.

Liiketalouden perustutkinto (merkonomi):

Liiketalouden perustutkinnolla hakevat suorittavat valintahaastattelun lisäksi englannin tasokokeen.

Tutkinto / todistus

Bachelor of Arts in Social Sciences

Kustannukset

2530 € / I lukukausi

2300 € / II lukukausi

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Bachelor's Programme in International Business Administration (BA)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Estonian Business School EBS yhteystiedot

Estonian Business School EBS

Lauteri 3
10114 Tallinna

 Näytä puhelinnumero
www.ebs.ee

Arvostelut

Keskiarvo: 4,8

Perustuu 6 arviointiin

Peter Piela
(4)
Kaikki sujui joustavasti ja mukavasti töiden ohessa.
Alexandros Siafos
(5)
I am going on my second year and heading for exchange studies to one of our 60 partner universities. The university has given me multiple awesome opportunities to challenge myself and use my full innovative capacity to create new ideas for the university to use! This is because of the size of the university that the class sizes are usually small...
Näytä kokonaan
Amanda Tuominen
(5)
Opiskelen kolmatta vuotta kansainvälistä liiketaloutta Helsingin kampuksella, erikoistuen markkinointiin sekä viestintään. Viime vuosien aikana olen kasvattanut osaamistani, verkostoitunut sekä aloittanut työt oman alan parissa opintojen ohella. EBS on opettanut minulle yrittäjähenkisen lähestymistavan elämään, eli miten olla ratkaisukeskeinen j...
Näytä kokonaan

Estonian Business School EBS

Estonian Business School

Estonian Business School EBS

Estonian Business School on vuonna 1988 Tallinnassa perustettu yksityinen yliopisto, jossa voi opiskella kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkintoja liiketalouden, julkishallinnon sekä tietotekniikan aloilla. Kesällä 2011 Estonian Business School perusti sivutoimipisteen Helsinkiin. Ruoholahden Technopoliksessa sijaitsevassa EBS Helsingissä opiskelee tällä hetkellä noin...


Lue lisää oppilaitoksesta Estonian Business School EBS ja katso koulutustarjonta täältä
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Bachelor's Programme in International Business Administration (BA) täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: