Sivuston käyttötapa: Mobiili

Lääkärikoulutus englanniksi Liettuassa

Study for a better future
Yhteenveto
6 vuotta
englanti
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
   
Päiväopinnot
Kaunas
Pääaineopinnot ja kandidaatin tutkinnot

Lääkärikoulutus englanniksi Liettuassa

Lääkärikoulutus Liettuassa

lsmu

Opiskele lääketiedettä Liettuan yliopistossa

Lithuanian University of Health Sciences on Liettuan suurin lääketieteen yliopisto ja samalla Liettuan johtava lääketieteellisen tutkimuksen laitos. Yliopisto tarjoaa erilaisia koulutuksia lääketieteen ja terveydenhuollon aloilla. Yliopiston koulutukset on hyväksytty Suomessa ja koko EU:ssa ja opintoihin myönnetään KELAn opintotukea.

Study for a better future auttaa sinua pääsemään opintojesi alkuun veloituksetta, maksat ainoastaan yliopistomaksut. Saat apua hakuprosessin jokaisessa vaiheessa aina siihen päivään asti, jolloin opintosi alkavat. Study for a better futurella on kosolti kokemusta opiskelujen järjestämisestä ulkomailla ja saat henkilökohtaista opastusta kokeneelta opintoneuvojalta.

Yliopisto sijaitsee kätevästi Kaunasin keskustassa, lähellä kaupungin suurta ostoskeskusta, Akropolista. Koulutukset järjestetään osittain yliopiston tiloissa ja osin Kaunasin yliopistollisen sairaalan sekä Kaunasin Punaisen Ristin sairaalan tiloissa.

Kaunasin yliopistollinen sairaala on Liettuan suurin sairaala, joka koostuu 15 rakennuksesta ja noin 2 200 vuodepaikasta. Yliopistolla on myös tutkimuslaitoksia muun muassa biolääketieteen, kardiologian, fysiologian ja kuntoutuksen aloilla.

Yliopistossa on yhteensä noin 6 000 opiskelijaa, joista suuri osa on kansainvälisiä opiskelijoita. Yliopisto on yksi WHO:n (Maailman terveysjärjestö) tutkimuskeskuksista ja tekee yhteistyötä järjestön kanssa useissa tutkimushankkeissa.

Lääketieteen ja hoitoalan opinnot Liettuassa

Kaikki yliopiston koulutusohjelmat täyttävät EU:n korkeat lääketieteellisen alan vaatimukset. Liettua on Suomen tapaan allekirjoittanut Lissabonin sopimuksen. Sopimuksella säännellään koulutusten keskinäistä akateemista tunnustamista, eli koulutukseen hyväksymistä, opintojaksojen hyväksymisiä sekä jatko-koulutukseen pääsemistä. Tämä tarkoittaa sitä, että Liettuassa suoritettu tutkinto on pätevä myös Pohjoismaissa.

Yliopiston professorit ovat menestyneitä tutkijoita ja lääkäreitä, joukossa on noin 70 professoria ja noin 300 apulaisprofessoria. Opinnot toteutetaan englanniksi. Kuitenkin, kuten kaikissa muissakin maissa, sinun tulee osata maan virallista kieltä, jotta voit kommunikoita potilaiden ja työkavereidesi kanssa. Asiaa ei kuitenkaan tarvitse pelästyä, sillä yliopisto auttaa opiskelijoitaan saavuttamaan tarvittavat perusteet liettuan kielestä.

Yhteistyöyliopistoja löytyy eri puolilta maailmaa, Ruotsissa yhteistyöyliopistoja ovat esimerkiksi Göteborgin yliopisto, Karoliininen instituutti, Uppsalan yliopisto, Linköpingin yliopisto, Lundin yliopisto sekä Malmön yliopistollinen sairaala.

Hakeminen

Hakukelpoisuus:

  • Lukion päättötodistus englanniksi tai arvosanat kahdelta ensimmäiseltä vuodelta
  • Kopio passista

Täytä yhteydenottopyyntölomake, jos haluat saada lisätietoa koulutuksesta ja yliopistosta.

Tutkinto / todistus

Kandidaatin tutkinto, joka on pätevä koko EU:n alueella.

Lääkärikoulutus: Opiskelija valmistuu päteväksi lääkäriksi heti tutkinnon suorittamisen jälkeen.

Kustannukset

Lisätietoa kustannuksista saat Study for a better futuren sivuilta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lääkärikoulutus englanniksi Liettuassa? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Study for a better future

Study for a better future

Study for a better future tarjoaa kansainvälisiä yliopistokoulutuksia englanniksi ympäri Eurooppaa sekä Pohjois-Amerikassa.  Study for a better futuren palvelut ovat maksuttomia ja tavoitteena on, että hakija löytää itselleen parhaiten sopivan koulutuksen ja opiskelukaupungin! Hakijaa tuetaan hakemusasioissa sekä tarjotaan neuvontaa ja...


Lue lisää oppilaitoksesta Study for a better future ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Study for a better future

Avda. Aragon, 30 – Planta 8 EDIFICIO EUROPA
46021 Valencia

 Näytä puhelinnumero
studyforabetterfuture.com Siirry oppilaitoksen kotisivulle


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Lääkärikoulutus englanniksi Liettuassa täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: