Sivuston käyttötapa: Mobiili

Schiller International University

Schiller International University

Ansaitse Yhdysvaltalainen ja Englantilainen tutkinto Euroopassa tai USAssa!

Schiller International University (SIU) aloitti toimintansa vuonna 1964 kansainvälistä näkökulmaa painottavana yksityisenä amerikkalaisena yliopistona.

Yliopiston perustaja, filosofian professori Dr. Walter Leibrecht oli vaikuttunut amerikkalaisen college-järjestelmän henkilökohtaisesta opetustyylistä ja halusi toteuttaa samaa myös Euroopassa. Hän päätti perustaa saksalaisen kirjailijan ja ihmisoikeuksien puolustajan Friedrich Schillerin mukaan nimetyn Schiller International University -yliopiston. 

SIUssa opiskelet aidosti monikulttuurisessa ympäristössä

Yliopiston koulutukset painottuvat kansainvälisyyteen. Yli sadasta eri maasta tulevilla opiskelijoilla on ainutlaatuinen mahdollisuus opiskella eri kulttuureista ja kansallisuuksista tulevien opiskelijoiden monikulttuurisessa joukossa.  

Schiller tarjoaa laajan valikoiman kandidaatin tutkintoja ja korkeakoulututkintoja neljällä eri kampuksella maailmanlaajuisesti – Heidelbergissä Saksassa, Pariisissa Ranskassa, Madridissa Espanjassa sekä Largossa Floridassa. Kampukset tarjoavat unohtumattoman monikulttuurisen ympäristön opiskeiljoilla. Saat globaalin elämyksen yhdessä maailman kiehtovimmista paikoista ja samaan aikaan suoritat akkreditioidun amerikkalaisen tutkinnon.

Globaali kansalainen on enemmän kuin muotisana Schiller International Universityssa: se on elämän tyyli, jota on muokannut yliopiston perinteet kouluttaessaan opiskelijoita, joiden intohimona on maailman tutkiminen.

Schiller valmistaa työskentelemään kansainvälisissä tehtävissä

Yhä useampien, eri puolella maailmaa toimivien yritysten monikansallistuessa kasvaa tarve johtoaseman työntekijöille, jotka kykenevät toimimaan tehokkaasti kansainvälisessä ympäristössä. SIUn kansainväliset koulutusohjelmat on suunniteltu tätä tarvetta silmällä pitäen.

Opintojen aikana opiskelijoilla on mahdollisuus siirtyä jollekin SIUn ulkomaiselle kampukselle opiskelemaan kurssien lisäksi sujuvaa kielitaitoa, sekä tutustumaan useiden eri maiden sosiaaliseen, taloudelliseen ja poliittiseen ilmapiiriin ja yritystoimintaan. Englanninkielisen opetuksen ja pienten opetusryhmien ansiosta opiskelijat oppivat esiintymään ammattimaisesti ja neuvottelemaan sujuvasti monikulttuurisessa ympäristössä.

Schiller International University (SIU) ja University of Roehampton (UoR) Lontoossa ovat solmineet sopimuksen, jolloin opiskelija saa kaksoistutkinnon molemmista yliopistoista ilman lisäopintopisteiden suorittamista. Ketä tahansa opiskelija saa akkreditioidun amerikkalaisen tutkinnon, joka tunnustetaan missä tahansa Euroopan Union maassa, joka hyväksyy amerikkalaisen tai englantilaisen tutkinnon. Tähän joukkoon lukeutuvat myös maat, kuten Venäjä, Turkki, Norja, Sveitsi ja muut Bolognan sopimukseen kuuluvat maat.

Laatu varmistetaan aina – akkreditointi

Schiller International Univeristy –yliopisto on akkreditoitu ACICS:n (Accrediting Council for Independent Colleges and Schools) toimesta, joka on voittoa tavoittelematon organisaatio ja keskittyy erityisesti ylempien korkeakoulututkintojen akkreditioimiseen. ACICS:n tunnustaa Yhdysvaltain koulutushallinto. Organisaation akkreditioinnin tunnustaa myös CHEA (Council for Higher Education Accreditation).

cheaasics

Haluatko lisätietoa Schiller International University -yliopiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Schiller International University -yliopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää SIUlle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi. 


Videoesittely

Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Bachelor of Arts in International Economics Useita (2)
Bachelor of Arts in International Relations & Diplomacy Useita (4)
Bachelor of Science in International Business Useita (4)
Bachelor of Science in International Hospitality and Tourism Management Useita (2)
Master in Business Administrations Useita (4)
Master in International Business Useita (4)
Master in International Management Useita (3)
Master in International Relations & Diplomacy Useita (2)
Master in Management of Information Technology Useita (2)
MBA in International Hospitality and Tourism Management Useita (2)

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Errors

Want to know more about an education? Choose an education and fill out the form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

Yhteystiedot

Schiller International University

Schiller International University
8560 Ulmerton Road
33771 Largo

 Näytä puhelinnumero


Tilaa lisätietoa

Want to know more about an education? Choose an education and fill out the form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.